Sanidrõme Huisman in Joure is Sphinx Top Dealer, Villeroy en Boch Sanitair en Wellness Selected Dealer, Villeroy en Boch Tegels Selected Dealer en Nefit Dealer.

Sphinx Top Dealer

SphinxtopdealerDoor Sphinx zijn wij benoemd tot Sphinx Top Dealer vanwege onze uitgebreide presentatie en kennis van Sphinx badkamer- en toiletopstellingen, goede service en vakkundige installateurs. Wanneer u één of meerdere Sphinx badkamer producten bij ons koopt, wordt u automatisch lid van de Sphinx Top Club en profiteert u van een aantal exclusieve voordelen. Vraag hiernaar in onze badkamer showroom.

Villeroy en Boch Sanitair en Wellness Selected Dealer

VenBSelectedDealerDankzij de vakkennis, ervaring, goede service en het gevarieerde en ruime showroomaanbod van Villeroy en Boch badkamer producten, zoals wastafels, baden, douchevloeren, meubels en andere badkamerbenodigdheden, behoort Sanidrõme Huisman tot de Villeroy & Boch Sanitair en Wellness Selected Dealers.

Villeroy en Boch Tegels Selected Dealer

VenBSelectedDealerAls Villeroy & Boch Tegels Selected Dealer presenteren wij een ruim aanbod tegels in onze showroom. Wij zijn geselecteerd, omdat we voldoen aan de strenge eisen die Villeroy en Boch stelt om haar kwaliteit te garanderen. U krijgt hierdoor het beste advies dat aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Nefit Dealer

Als Nefit Dealer kunt u bij ons terecht voor de aankoop, installatie en het onderhoud (ook bij storingen) van Nefit cv ketels en bent u verzekerd van deskundig advies, kwalitatieve producten en professionele service.