vasco

Het wereldwijd opererende Geberit is Europees leider op het gebied van sanitaire producten en levert unieke toegevoegde waarde als het gaat om badkamerkeramiek en sanitaire technologie, waaronder Geberit DuoFresh. Door het toepassen van hun uitgebreide kennis en bijna 150 jaar ervaring, vindt u met een Geberit product de perfecte balans tussen elegant design en uitstekende functionaliteit. 

De Geberit DuoFresh verwijdert nare geurtjes bij de bron, filtert ze en blaast frisse lucht via de bedieningsplaat terug de ruimte in. De module is te combineren met verschillende Sigma bedieningsplaten. Ook achteraf, zonder verbouwing. Een stankvrij toilet, dat is een frisse boodschap voor iedereen!

Hoe werkt het?

Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Zodra de Geberit DuoFresh module achter de bedieningsplaat is aangebracht, worden onaangename geuren direct uit de toiletpot verwijderd; door de stille ventilator in de module worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kunt u het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker. Bekijk de video hieronder voor meer informatie over de installatie van de Geberit DuoFresh.

Extra slimmigheidjes

Naast het verwijderen van nare geurtjes, voegt de DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe. Zo detecteert de ingebouwde sensor wanneer iemand de wc nadert en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan. Deze geeft voldoende licht om u ‘s nachts de weg naar het toilet te wijzen. Via de DuoFresh app past u gemakkelijk de helderheid van het oriëntatielicht aan.

Geberit DuoFresh1  AquaClean Mera Comfort WhirlSpray II1  bigview 08033919

Vakkundige installatie door Sanidrõme van uw Geberit DuoFresh

Naast elegant design en uitstekende functionaliteit is het van essentieel belang dat uw Geberit DuoFresh vakkundig wordt geïnstalleerd. Bij Sanidrõme kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw Geberit DuoFresh vakkundig, zodat u er vele jaren van kunt genieten. 

Ontwerp uw droombadkamer

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief 3D ontwerp, dan ontvangen wij u graag in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies. 

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreed

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij uw Sanidrõme showroom en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek!

Badkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

 

Publicatiedatum: 2 maart 2020