Hansgrohe heeft een innovatieve douchestraal ontwikkeld, PowderRain genaamd. Krachtig en zacht tegelijk. Laat u omhullen door het water en geniet intens van deze verkwikkende noviteit.

Krachtig en zacht

De innovatieve hansgrohe PowderRain straal is zeer veelzijdig: krachtig en zacht tegelijk. Dit komt doordat het water over 6x zo veel straalgaatjes wordt verdeeld. Hierdoor ontstaat een heel volle waterstraal die krachtig genoeg is om de haren uit te spoelen en zacht genoeg is om heerlijk ontspannen te douchen.

Spat niet

Het water van de hansgrohe PowderRain straal spat niet van de huid af en blijft langer op de huid liggen. Hierdoor lijkt de douche warmer, alsof u helemaal omhuld bent door water! Extra fijn bij bijvoorbeeld open inloopdouches. Ook spat het water niet op de grond. Het water stroomt rustig naar de afvoer. U kunt de kraan zelfs een graad kouder zetten: ook nog eens goed voor milieu en portemonnee!

Stil

Bijkomend voordeel van de hansgrohe PowderRain douchestraal, is dat deze tot 20% stiller is dan iedere andere douchestraal voor het optimale wellness gevoel thuis. Kom volledig tot rust met hansgrohe PowderRain!

Bekijk de hansgrohe Showerpipe met PowderRain bij Sanidrõme

Bezoek een Sanidrõme showroom voor meer informatie over hansgrohe PowderRain. 

 

Publicatiedatum: 25 februari 2019