Heeft u soms heimwee naar de look & feel van radiatoren uit grootmoeders tijd? U kent ze wel: de gietijzeren radiatoren die zowel moderne lofts als klassieke herenhuizen net dat beetje extra cachet gaven. Vasco neemt u met de nieuwe Ritmo-radiator voor een stuk mee terug in de tijd. Het authentieke karakter betekent niet dat u moet inboeten aan warmtecomfort, want de Ritmo zorgt in elke woonsituatie voor een uitstekende warmtestraling.

De gietijzeren radiatoren van weleer zijn alom gekend vanwege hun robuuste karakter. Met de introductie van Ritmo bewijst Vasco dat moderniteit niet noodzakelijk ten koste hoeft te gaan van authenticiteit. Dankzij de strakke ritmische lijnen en zacht afgeronde bochten herinnert de Ritmo aan de kolomradiatoren van vroeger. Toch zijn het onmiskenbaar hedendaagse radiatoren die een hoog warmtecomfort garanderen.

Energiezuinig verwarmen op lage temperatuur

Dankzij zijn forse afmetingen garandeert de Ritmo ook qua warmteafgifte uitstekende resultaten. Heeft u hele grote en hoge ruimtes in huis? De Ritmo verwarmt probleemloos alle hoekjes van de kamer. En ook verwarmen op een lage, energiezuinige verwarmingstemperatuur is perfect mogelijk. De Ritmo is daarom zowel interessant voor bestaande woningen, grondige energetische renovaties als voor nieuwbouw.

Verticaal en horizontaal

Met hun karakteristieke retro-uitstraling zijn deze kolomradiatoren beschikbaar in twee, drie of vier kolommen voor extra warmteafgiftecapaciteit. De verticale variant is beschikbaar in de hoogtes 1500, 1800, 2000 en 2200 millimeter, met zes tot zestien elementen. Woont u in een stijlvol herenhuis met hoge plafonds? Dan is deze verticale versie van de Ritmo ongetwijfeld een goede keuze voor het interieur. De Ritmo-collectie is een schijnbaar eenvoudige collectie die in elk interieur thuishoort. Of u nu in een moderne loft of in een meer klassiek of zelfs landelijk huis woont: de Ritmo past perfect in de stijl van uw interieur. De Ritmo is in twee kleuren beschikbaar: puur wit of trendy zwart. De horizontale Ritmo is verkrijgbaar in de hoogtes 300, 400, 500, 600 en 900 millimeter, met tien tot veertig elementen. Uniek voor de horizontale versie, is de montage met vrijstaande standvoet. Zo kan de Ritmo helemaal vrijstaand opgesteld worden, bijvoorbeeld voor een grote raampartij.

Maak kennis met Vasco badkamerradiatoren bij een Sanidrõme showroom bij u in de buurt.

 

 

Publicatiedatum: 2 augustus 2019