Over Sanidrõme

Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. Opgericht in 1993 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare, landelijke formule met ruime ervaring in de badkamerbranche. Mede daardoor zijn we in staat om ons uitgebreide assortiment en vakmanschap af te stemmen op de laatste badkamertrends en installatietechnieken.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren. Wij selecteren onze merken op basis van de volgende uitgangspunten: perfecte kwaliteit, actueel assortiment, vooruitstrevende productontwikkeling, duurzaam ondernemerschap en betrouwbare service en garantie.

Alle disciplines in eigen beheer

Het unieke van de Sanidrõme-formule is dat alle aangesloten bedrijven bestaan uit een installatiebedrijf met eigen badkamer showroom. Door deze combinatie heeft men alle disciplines, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, in eigen beheer, waardoor de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Bovendien genieten onze klanten van één contactpersoon en worden zij ontzorgd van A tot Z. 

Navigatie icoon
Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms