Geberit AquaClean Sela met gratis DuoFresh

Sanidrõme is uw Geberit AquaClean dealer. Met de douchwc’s van Geberit ervaart u een milde reiniging van uw onderlichaam met water. Zo geniet u de hele dag van een gevoel van frisheid en reinheid. In elke situatie. De Geberit AquaClean douchewc combineert comfort, design en duurzaamheid met de bekende kwaliteit. Voor vrijwel alle wensen en elke woonsituatie is een geschikt model verkrijgbaar, van een compacte zitting tot een compleet douchewc-systeem. Ontdek de wc die u met water reinigt. Nu met VERFRISSENDE ZOMERACTIE!

Geberit Aquaclean Sela douchewc nu met verfrissende zomeractie!

Profiteer tot en met 30 augustus 2024 van deze Geberit actie en ontvang een gratis DuoFresh bij aanschaf van een Geberit AquaClean Sela douchewc. Geberit AquaClean Sela en Geberit DuoFresh vormen samen de perfecte combinatie. De Sela douchewc zorgt voor een fris gevoel van optimale hygiëne na elk toiletbezoek en de DuoFresh geurzuiverende module zorgt ervoor dat ook de toiletruimte na gebruik helemaal fris achterblijft. Frisser kan bijna niet! Vraag uw Sanidrõme Geberit AquaClean dealer of kijk op www.geberit.nl voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Uw douchewc vakkundig geïnstalleerd door Sanidrõme

Wilt u ook genieten van de frisse reiniging met water? De Geberit AquaClean douchewc is er in drie varianten, namelijk de Mera, Sela en de Tuma. Altijd een passende oplossing voor elke behoefte en woonsituatie. Van een comfortabel compleet toiletsysteem tot een compacte zitting.

  • Geberit AquaClean Mera is uitgerust met comfortabele kenmerken van topkwaliteit zoals geurzuivering en een warmeluchtföhn.
  • Geberit AquaClean Sela biedt uiterst eenvoudige, intuïtief te bedienen functies en past dankzij het elegante design in elke badkamer.
  • Geberit AquaClean Alba is geschikt voor ieder budget, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen en installeren.

Geberit AquaClean douchewc's zijn uitgerust met de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie en een makkelijk te bedienen afstandsbediening. Afhankelijk van de uitvoering zijn onder andere de volgende functies inbegrepen: een Ladydouche, een geurzuivering, een warmeluchtföhn of een verwarming van de wc-zitting. Uiteraard wordt uw Geberit AquaClean douchewc vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen van Sanidrõme.

Ontdek de Geberit AquaClean douchewc bij Sanidrõme

Wilt u meer weten over de Geberit AquaClean douchewc of wilt u deze zelf ervaren? Kom dan naar een Sanidrõme showroom en maak een afspraak met één van onze badkamerexperts. De koffie staat klaar!

Navigatie icoon
Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms