9,4 gemiddelde
beoordeling
100% beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Inrichting showroom 9
Assortiment 9
Personeel (verkoop) 9
Kennis en informatie 9
Advies/ontwerp/offerte traject 9
Prijs/kwaliteit verhouding 8
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Vakmanschap 10

11-11-2020
Arie en Christel uit Hendrik-Ido-Ambacht

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Hier wordt je blij van!”
We hebben de toiletruimte gemoderniseerd. Het hele traject is heel fijn verlopen. Theo regelt alles prima. Hij neemt de tijd voor je, heeft veel verstand van zaken en met zijn subtiele humor kan hij zelfs de meest gruwelijke keuze-stress in goede banen leiden. Fred en de andere collega’s hebben keurige werk afgeleverd. Hier is sprake van vakmanschap!

06-06-2020
Gijs en Monique uit Dordrecht

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Ontspannen, gezellig, relaxed en proffesioneel. ”
Spannend, na tien jaar wachten tijd voor een nieuwe badkamer. Na wat speurwerk kwamen we uit bij Sanidrome. Wij dachten even binnen te stappen, spullen uit te kiezen en klaar maar dat ging even anders! Kleine showroom, maar alles aanwezig en veel keus, ook in prijs. Na een ontspannen eerste gesprek over wat we precies wilde kwam Theo bij ons thuis langs. Hij wilde zelf de badkamer en de toilet zien, meten en foto’s maken. De volgende afspraak konden we kiezen uit drie opstellingen, onze eigen bedachte opstelling zat er ook bij, maar die viel snel af, Thea heeft er toch meer verstand van ;). Meteen weer een kopje koffie om bij de gekozen opstelling nog wat dingetjes te veranderen. Bij thuiskomst kregen we de 3d foto’s, zodat het even op ons in kon werken. Zo relaxed hadden wij het niet verwacht en na elke stap kregen we de 3d tekeningen. Na het kiezen van de tegels ( deze kwam hij ook thuis even laten zien voor het licht) het meubilair en alle accesoires was het tijd voor de verbouwing! 2,5 week afzien, nou ja afzien, we vluchtten gewoon vaak naar de camping:) De zzp’ers waar Theo gebruik van maakte waren proffesioneel en vriendelijk. Theo kwam ook zelf elke ovhtend even langs om de mannen een handje te helpen met sjouwen, een bakkie koffie te doen en een update te vragen. Vooral K was een gezellige en relaxte man en kwam voor elk wissewasje meteen terug om het op te lossen. Al met al een hele fijne ervaring met een prachtige badkamer en toilet als eindresultaat! Bedankt allemaal! Groetjes Gijs en Monique

30-05-2020
mevrouw Steenkamp uit Papendrecht

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Voortvarend, en creatief meedenkend!”
Vanaf het eerste moment voelde ik het enthousiasme om er samen wat moois van te maken, en dat is bewaarheid.

12-05-2020
Gijs uit Ouddorp

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uitstekend ”
Het hele traject van tekentafel tot aflevering heel plezierig.

03-04-2020
mijnheer en mevrouw Gelderman uit Papendrecht

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Betrokken maat- en vakwerk”
Een badkamer bestellen is een wervelwind van mogelijkheden en keuzes. De gekozen badkamer realiseren naar het gedroomde eindplaatje vergt een enorme inspanning. Zeker als toeleveranciers het geplande spel niet helemaal meespelen. Sanidrõme Papendrecht beheerst dit spel. Zij weten het proces van ontwerpen tot realiseren met niet aflatende inspanning en betrokkenheid succesvol te doorlopen.

25-02-2020
Doekel uit Hendrik Ido Ambacht

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Wij zijn heel tevreden met de snelle levering van de douchecabine”
Wij zijn heel tevreden met de snelle afhandeling,

12-11-2019
mevrouw uit Papendrecht

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Perfect!!!”
Alles is precies volgens planning gegaan. Foutje, door de muur gegaan, werd zonder meer direct geregeld. Laat dit maar over aan Theo Riske en het team wat hij om zich heen heeft gecreërd.

01-11-2019
Jan uit Papendrecht

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Top”
De vorige leverancier had ons met een onopgeloste klacht laten zitten. Ondanks dat dit voor hun maar een kleine order betrof heeft Sanidrome Papendrecht perfect meegedacht over een oplossing en met vakmensen uitgevoerd.

30-09-2019
Jan en Trudy uit Alblasserdam

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Ongekende service”
Bij de realisatie van onze nieuwe badkamer is alles van tevoren nauwkeurig doorgesproken. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Ook werd er advies gegeven over zaken waar we niet aan gedacht hadden. Elke morgen kwam Theo Riske langs om met ons en de uitstekende vaklieden de voortgang te bespreken. Zelfs problemen waar hij niet verantwoordelijk voor is, worden opgelost. We werden echt ontzorgd.

28-08-2019
Katja en Eric uit Rotterdam

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Geweldig!”
Theo Riske is een echte vakman. Qua kennis en inzichten en zeker ook qua communicatie en klantgerichtheid. Theo denkt mee, denkt vooruit, komt met suggesties en heeft het gehele proces; advies, aankoop, uitvoering en nazorg ( .. en de mensen die het uitvoeren) op een plezierige manier onder controle.

28-08-2019
Gert Valk uit Heerjansdam

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“een zaak waar je vriendelijk en deskundig wordt geholpen”
deskundig advies en ook de uitvoering en begeleiding bij de installatie van de gekochte artikelen was uitstekend.

25-08-2019
Ans en Dick uit Nieuw Lekkerland

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Van begin tot eind zonder zorgen alle beloftes waargemaakt ”
De heer Riske heeft bewezen dat hij voldoende (bouwkundig) inzicht/ ervaring heeft om met creatieve oplossingen te komen. Door dagelijks bezoek op het werk en overleg met het (vaste) personeel en ons, werd het werk probleemloos volgens planning uitgevoerd.

24-08-2019
Arjan uit Hellevoetsluis

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Geweldige service”
Wij zijn zeer goed geholpen door Theo met onze badkamerspiegels en we kunnen Sanidrome Papendrecht van harte aanbevelen.

24-08-2019
J. van Gelder uit Ridderkerk

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Bestelling netjes thuisbezorgd.”
De door ons via Sanidrõme van een externe leverancier bestelde zaken werden door de vriendelijke eigenaar netjes bij ons thuis afgeleverd.