De fijnste details van het douchen met Sealskin douchewanden

Zoveel mensen, zoveel douchewensen. Daarom biedt Sealskin een royaal assortiment douchewanden. Inloopdouches, douchecabines, douches met een uitgesproken of een bijna onzichtbaar profiel. Standaard of volledig op maat, als u of de situatie daar om vraagt. Elke doucheoplossing is afgewerkt met oog voor detail. Want meer gebruiksgemak en comfort zitten altijd in details. Op dat punt maakt Sealskin het verschil. Sanidrõme Pennings adviseert u graag over de mogelijkheden met Sealskin.

Soho® douchewanden van industrieel design

Deze serie zwarte douchewanden van Sealskin is geïnspireerd door de industriële interieurstijl en is kenmerkend door de zorgvuldig gekozen details, zoals de strakke, zwarte lijnen en de zichtbare bouten. De Soho® douches zijn beschikbaar in verschillende opstellingen zoals een douchewand voor een inloopdouche en als douchecabine met draaideur of schuifdeur voor in een nis of als hoekopstelling met zijwand.

Kies een eyecatcher in uw badkamer met de Natura 4000

De serie Natura 4000 biedt doucheoplossingen voor iedere badkamer. Of het nu gaat om douches met een draai, schuif- of vouwdeur voor in een nis of in een hoek. Met Natura 4000 heeft u volop vrijheid om een bijzonder badkamerontwerp te realiseren, geheel in uw eigen stijl. Alle modellen zijn leverbaar in vijf kleuren, waaronder de nieuwe trendkleuren black pearl, brass pearl en copper pearl.

Ga voor een moderne inloopdouche met de Libero 3000

Er is volop keuze; of u nu gaat voor een profielarme inloopdouche in een zilverhoogglans of een matte afwerking of een douchewand met trendy zwarte, smalle profielen in een kader. Wat te denken van een chique uitstraling met grijs glas? Of combineer deze met zwarte profielen voor een stoere, industriële uitstraling. Het kan allemaal met de Libero 3000 inloopdouches.

Maatwerk douchewanden van Sealskin

Voor iedere situatie is een passende Sealskin maatwerk douche, douchewand of douchecabine. Groot of klein, (recht)hoekig of rond, profielloos of met stevige greep(lijst) in helder of gekleurd glas, met draai-, nis- of schuifdeuren, voor op een douchebak, douchevloer of badrand, een gesloten douchecabine of open als trendy inloopdouche.

Met Sealskin kan Sanidrõme Pennings u dit allemaal aanbieden. Douchewanden in standaardmaten en ook in maatwerk met aanpassingen in hoogte, breedte, schuinte of een uitsparing naar uw wens. Tel daar de ruime keuze profielkleuren en glassoorten bij op en u begrijpt meteen dat met Sealskin bijna elk douche idee uitvoerbaar is.

Bekijk de douchewanden van Sealskin bij Sanidrõme Pennings

Benieuwd naar de doucheoplossingen van Sealskin? Bij Sanidrõme Pennings vindt u verschillende badkameropstellingen met een Sealskin douche. Kom langs en laat u uitgebreid inspireren in onze showroom. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met één van onze badkameradviseurs. Graag tot ziens.

publicatiedatum: 01 aug 2023

Alle Sanidrõme showrooms