8,9 gemiddelde
beoordeling
99% beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Inrichting showroom 9
Assortiment 9
Personeel (verkoop) 9
Kennis en informatie 9
Advies/ontwerp/offerte traject 9
Prijs/kwaliteit verhouding 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Vakmanschap 9

20-07-2020
Markus uit Muntendam over Sanidrõme het Badhuis

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed bedrijf dat prima werk verricht door vakmensen”
Sanidrome Badhuis Scheemda heeft ervoor gezorgd dat wij naar alle tevredenheid een hele mooie nieuwe wc, een quooker en twee nieuwe radiatoren in ons huis hebben. Vanaf de offerte tot de laatste oplevering is alles in goed overleg en volgens afspraak gegaan. Alleen sloopwerk oude wc zelf gedaan. Verder alles volledig laten uitvoeren door het Badhuis.

20-07-2020
H.H.J. Piek uit Oeffelt over Sanidrõme Pennings

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Gewoon goed”
Wij hebben een goede ervaring met Sanidrome Pennings. Soms klopte de planning niet en er werd regelmatig nog iets varanderd. De medewerkers waren stuk voor stuk erg vriendelijk. Enig minpuntje: ons is nooit iets verteld over de wijze van factureren. Het is dat wij dit van Antwan gehoord hebben maar het was netter geweest als dit bij de offerte was besproken. Uiteindelijk is ook dit goed gekomen dus uiteindelijk super tevreden en erg blij met onze nieuwe badkamer!!

18-07-2020
Anja van Bakel uit Heesch over Sanidrõme van Lieshout

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Wat ben ik blij met onze badkamer, top.”
Na eerst met een ander bezig te zijn geweest, waarin we het vertrouwen in hadden verloren, kwamen we via vrienden bij Sanidrome van Lieshout in Veghel terecht. Al gelijk vanaf binnenkomst voelde het goed, en ook al hadden we geen afspraak , kwamen we direct al samen met een van de verkoopsters tot een opzet van wat we wilden. Later met Henk Pennings een definitieve opzet gemaakt, geheel naar onze wens met grote tegels en inbouw sanitair in de douche ruimte. Daags na pasen begonnen en ruim drie weken later kende we de badkamer niet meer terug. En alles perfect volgens opgezet plan verlopen met goede vaklui van slopen tot afmontage. En wat extra opviel hoe de mannen, en vrouw, met elkaar omgingen. Meedenkend met en voor elkaar en met ons. En de grote tegels, 120 bij 40 cm, zijn er strak door Hein en zijn broer Rene ingezet. En ondanks dat het coronatijd was was het goed uitvoerbaar en samen (op afstand) optijd koffie drinken. Zelfs Mike heeft 's avonds nog mee gegeten omdat hij de vloerverwarming erin wilden leggen die dag, omdat Hein de volgende morgen de vloer erin kwam leggen. Maar ook de anderen verdienen een compliment over hoe zij gewerkt hebben en aan het einde van de werkdag netjes schoon achter lieten. Geen enkel puntje bij oplevering, als deze er al waren, zijn ze tijdens de renovatie goed opgelost. We zijn zo tevreden over Sanidrome van Lieshout, dat we bij oplevering Henk gevraagd hebben een offerte te maken om de WC aan te pakken. Wel met de zelfde vaklui als we nu gehad hebben.

18-07-2020
Helmy Keijzers uit Wanroij over Sanidrõme Jans-Beeke

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Betrouwbare en degelijke partner”
Afspraken goed nagekomen; zorgvuldig gewerkt; nauwkeurig, netjes, ook in coronatijd goed omgegaan met de situatie.

16-07-2020
Piet uit Maarn over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Zeer tevreden over de werkzaamheden en afgeleverd product”
Nette uitvoering van de werkzaamheden door een vriendelijke en o.i. vakkundige monteur. Vooraf mededeling van die dag te verrichten werkzaamheden.

15-07-2020
Giedo uit Duizel over Sanidrõme van de Ven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Geweldig bedrijf ”
Geweldige service , ook al heb ik geen badkamer door firma Van de Ven laten installeren , ze hebben mij toch geholpen met het uitzoeken van de juiste onderdelen en later ook nog de montage-handleiding .

13-07-2020
heer G. De Franco uit Grootebroek over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed en net gewerkt”
Ik waqcht af

11-07-2020
Joost Zitzmann uit woudenberg over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Tijdens installatie meedenken met ons, oplossing gericht”
Ondanks dat niet alles goed ging toch zodanig mee gedacht dat alles goed kwam zoals de verkeerd geleverde douche cabine. Gezorgd voor een tijdelijke oplossing. Ook het vervangen van de verkeerd geleverde tegel keurig opgelost. Bij levering bleek dat de fonteintje groter was dan verwacht en heeft Hofland goed geadviseerd om het fonteintje om te ruilen voor een kleinere variant

06-07-2020
Astrid uit Veghel over Sanidrõme van Lieshout

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“De mooiste badkamer door een topbedrijf.”
Onze badkamer was binnen drie weken klaar en alles is precies volgens een strak schema gelopen. Goede en kundige werklui die zelfs met je meedenken. Bedankt Mike voor het advies mbt de hoogte van het zitmuurtje. Het sloopwerk, stucwerk en de tegels zijn perfect gedaan. Wij zijn erg blij dat we alles uit handen hebben gegeven, nergens omkijken naar alleen op tijd een bakje koffie zetten! Kortom Sanidrome van Lieshout: bedankt voor de goede service, de communicatie en het leveren van een schitterende badkamer.

05-07-2020
Ina uit Ruurlo over Sanidrõme Fleming

Aanbevelen? Nee
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Zeer slecht”
Ruim een jaar geleden kwamen wij in de showroom bij Fleming. We waren direct onder de indruk van de prachtige modellen en materialen die daar gebruikt waren. Hier konden we zeker een keuze maken. Een fors prijskaartje maar dan was het ook allemaal goed voor elkaar. Niets bleek minder waar. Een kleine greep uit de ergernissen die ons te wachten stonden. Thermostaat kraan was niet te regelen(verkeerd om aangesloten), design radiator scheef opgehangen, lekte en werd ook nog eens niet warm. Op het ingemetselde bankje bleef 800 cc water staan. Een electrische vloerverwarming werd ons aangeraden. Een kwartiertje van tevoren aanzetten en dan lekker warm douchen. Helaas heeft de vloerverwarming de hele winter niet gewerkt. Vele keren kregen we de belofte dat we terug gebeld zouden worden. Helaas moesten we na weken wachten zelf de telefoon weer ter hand nemen. Teleurgesteld, misleid en boos dekt voor ons de lading niet.

04-07-2020
Peter uit Hem over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed en snel”
Vriendelijk en snel geholpen. Werkzaamheden keurig afgerond.

02-07-2020
TM Groos uit Rosmalen over Sanidrõme van Grinsven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Geholpen zoals het volgens hoort, dus wij zijn tevreden klant. ”
Prima service, klantvriendelijk, open en transparant, eerlijk en fair, oftewel een bedrijf om prettig zaken mee te doen.

01-07-2020
Bert & Theresia uit Lochem over Sanidrõme Fleming

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uitstekende badkamerspecialist”
Al bij de oriëntatie op een nieuwe badkamer valt in de prachtige showroom op dat hier van hoogwaardige materialen sprake is. Prettige gesprekken met Hans Fleming gehad, die ook het hele proces in de gaten heeft gehouden. Ook als er tussentijds iets met de levering is bijvoorbeeld, houdt hij je prima op de hoogte. De medewerkers zijn uitstekende vakmensen. Twee willen we in het bijzonder noemen: Leon en de tegelzetter Jeroen. Petje af voor deze nauwgezet werkende mensen. Wij zijn uiterst tevreden over onze nieuwe badkamer en kunnen dit fijne familiebedrijf van harte aanbevelen.

30-06-2020
Richard uit Den Bosch over Sanidrõme van Grinsven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“goede planning, vakmensen en afspraken worden nagekomen.”
Erg prettig om door Sanidrome Van Grinsven onze badkamer te hebben laten verbouwen. Het begon met een prettig gesprek in de uitgebreide showroom waar terplekke een 3-D animatie werd gemaakt. Echt geweldig en men laat je rustig nadenken en geen agressief nabellen of zo. Tijdens de verbouwing wordt alles geregeld waardoor je echt 'ontzorgd wordt'. De eigen loodgieter, de ingeschakelde tegelzetter, allemaal stuk voor stuk vakmensen! Het resultaat een plaatje van een moderne nieuwe badkamer.

27-06-2020
Ellen uit Valkenswaard over Sanidrõme van de Ven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Vriendelijk en vakbekwaam.”
Sanidrome Van de Ven heeft zeer goed geluisterd naar onze wensen en vertaald naar een prachtig eindresultaat. Ze nemen alle tijd voor je en letten op details. De montageploeg werkt netjes en is heel aardig in de omgang. Het fijne van Sanidrome Van de Ven is dat ze (bijna) alle werkzaamheden met eigen personeel uitvoeren en de lijnen daardoor heel kort zijn. Kortom, wij hadden direct vanaf het begin een goed en vertrouwd gevoel en zij hebben dat waargemaakt.

26-06-2020
Jos uit Uden de zee ze over Sanidrõme van Lieshout

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prima werk !!”
Prima.

26-06-2020
Erik uit Appingedam over Sanidrõme het Badhuis

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goede samenwerking ”
prettige samenwerking

24-06-2020
Familie Slobbe uit Rosmalen over Sanidrõme van Grinsven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Geweldige service, vakmensen!”
Erg blij dat wij voor Sanidrôme hebben gekozen voor het plaatsen van onze nieuwe badkamer. Doordat het erg vriendelijke mensen zijn die hun vak ontzettend goed verstaan was er bij ons ook het volledige vertrouwen in een goede plaatsing van het de badkamer. Deze is schitterend geworden. Dank jullie wel voor alle goede zorgen! Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor Sanidrôme!

23-06-2020
Monique Hellings uit Gemert over Sanidrõme Jans-Beeke

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Zeer goede ervaring”
We zijn heel tevreden over de manier waarop wij samen een badkamer en een toilet hebben samengesteld. Ook over de werkzaamheden en samenwerking met de monteurs is heel goed gegaan. Wij zullen Jansbeeke zeker aanraden!

21-06-2020
familie Oppedijk uit Alkmaar over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Zeer tevreden”
Van begin tot einde zijn we zeer tevreden. We zijn vriendelijk geholpen en er werd goed mee gedacht. Tijdens het werk werd elke dag alles netjes achter gelaten. Afspraken werden altijd nagekomen. En de badkamer is prachtig geworden.

20-06-2020
Erwin en Astrid uit Heesch over Sanidrõme van Lieshout

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Helemaal TOP!!!!!!”
Alles van showroom oplevering goed verlopen! Een pluim voor Henk, goed meegedacht over hoe we de kleine ruimtes van de badkamer en toilet in moesten richten. Alles volgens planning verlopen op 2 kleine dingetje na wegens omstandigheden, buiten de schuld van Van Lieshout om. Alles volledig naar wens gerealiseerd. Met veel lof voor de tegelzetters Hein en Rene, wat een vakmannen! Alles klopt gewoon, zit geen naadje schuin. MILLIMETRERWERK.

19-06-2020
Wim uit Eindhoven over Sanidrõme van de Ven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“De klant staat centraal”
De flexibiliteit en het meedenken in de situatie dat door een plotseling noodzakelijke ziekenhuisopname de oorspronkelijke werkdatum niet kon aangehouden worden, hebben wij als zeer prettig ervaren.

19-06-2020
Harrie van Boekel uit Haps over Sanidrõme Pennings

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uitstekend advies en uitvoering!”
Goed, degelijk advies, afgesproken levertijd wordt nagekomen en uitvoering volgens planning.

18-06-2020
Truus uit eindhoven over Sanidrõme van de Ven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“een geweldig nieuwe badkamer”
professioneel, klantvriendelijk, flexibel en enorm plezierig om mee samen te werken

18-06-2020
J.versluis uit Veldhoven over Sanidrõme van de Ven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Keurig werk geleverd; afspraken goed nagekomen”
Afspraken zoals gemaakt keurig nagekomen; alle disciplines (slopen, electra, loodgieter, tegelwerken, stukadoor) hebben de overlast tot een minimum beperkt, altijd aan het einde van de werkdag alles keurig opgeruimd en het afval netjes meegenomen. Planning ook met enige regelmaat met ons doorgesproken en indien nodig in overleg naar een andere of betere oplossing gezocht. Kortom, is op ons heel vertrouwd overgekomen. Ook rustig de tijd genomen bij de oplevering en uitleg/adviezen gegeven.