9,4 gemiddelde
beoordeling
99% beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Inrichting showroom 9
Assortiment 9
Personeel (verkoop) 9
Kennis en informatie 9
Advies/ontwerp/offerte traject 9
Prijs/kwaliteit verhouding 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Vakmanschap 10

04-02-2020
Ans uit Loosbroek over Sanidrõme van Lieshout

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Van A tot Z goed verlopen !!”
Na eerst mijn wensen te hebben verteld, zijn we goed geholpen en geïnformeerd over kwaliteit en de nieuwste snufjes op het gebied voor de badkamer. Fijn dat alles door Sanidrome van Lieshout wordt geregeld, van slopen tot afwerking.

04-02-2020
Peter en Marja uit Nieuw-Vennep over Sanidrõme van Scheppingen

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Top!”
De ideeën en adviezen van Mike m.b.t. het ontwerp en de keuze van de materialen, de vlotte en vakkundige installatie door Wouter en Remco, het inpassen van al onze wensen t.a.v. ontwerp, installatie en tegelwerk, het goed oplossen van problemen/onvolkomenheden tijdens en na de werkzaamheden en de vriendelijkheid en het geduld van bovengenoemde heren hebben geresulteerd in een prachtige badkamer, geheel naar onze wens, waarvan wij dagelijks genieten.

01-02-2020
Cis uit Arnhem over Sanidrõme Fleming

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Perfect in alle opzichten”
Wij zijn zo blij met onze mooie badkamer. Bij Fleming werden we super goed begeleid bij de keuze van onze badkamer, en we waren onder de indruk van het vakmanschap en professionaliteit. Alles tot in de puntjes geregeld.

30-01-2020
Gerard uit Leusden over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Alles perfect voor elkaar”
Bij de renovatie van onze badkamer kwamen we in contact met Hofland Sanidrome in Woudenberg en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Vanaf het eerste bezoek aan de showroom t/m de oplevering van de geheel vernieuwde badkamer was alles tot in de puntjes verzorgd. Uit alles bleek de klantgerichte ervaring: goed luisteren en anticiperen op onze wensen, planmatige en deskundige werkwijze van alle medewerkers incl. hechte samenwerkingen met toeleveranciers en externe partners. Al met al was het een zorgeloos vernieuwingsproces leidend tot een badkamer waarvan we weer jarenlang plezier hopen te hebben.

30-01-2020
Dick uit Lochem over Sanidrõme Fleming

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Ik ben zeer tevreden over het bedrijf Fleming”
Onze gehele badkamer is gestript en opnieuw opgebouwd in drie weken tijd. We hebben gemerkt dat er uitsluitend met vakmensen gewerkt wordt. Ook de begeleiding vanuit de firma was uitstekend. De paar problemen die tijdens de werkzaamheden naar voren kwamen werden tot onze volle tevredenheid opgelost. Ik wil alle potentiële klanten Fleming van harte aanbevelen!

29-01-2020
Monique uit Beugen over Sanidrõme Pennings

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Klantvriendelijke, behulpzame en meedenkende ondernemer/werknemers”
Onze eerste ervaring met dit bedrijf. We kwamen binnen met een hele andere indeling voor onze badkamer, maar al snel kwam dhr. Pennings met een veel betere, meer praktische indeling. Wel lang wachten voordat ze konden beginnen met de renovatie van de badkamer, maar dat is ook een goed teken. Gedurende de renovatie afspraken altijd nagekomen en goed werk afgeleverd. Al met al heeft de renovatie langer geduurd dan afgesproken, maar daar konden zij ook niks aan doen.

24-01-2020
Karsten Schuur uit Tripscompagnie over Sanidrõme het Badhuis

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed advies in de voorbereiding, correcte uitvoering.”
We wilden een gedeeltelijke ‘make over’ van de badkamer. In het oriënterend gesprek werden we goed geadviseerd over de mogelijkheden, met aandacht voor een passende prijs-kwaliteitsverhouding. De monteur bleek een alleskunner (timmerwerk plafond, installatiewerkzaamheden radiator en badmeubel en douchedeur). Opdracht correct en netjes uitgevoerd. Medewerkers van Sanidrôme Het Badhuis zijn voorkomend.

24-01-2020
Megabyte1970 uit Amersfoort over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Nee
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed ontvangen, veels te duur”
We gingen voor een nieuwe badkamer naar deze goed aangeschreven badkamer winkel. Hartelijk ontvangen. Na alles samengesteld te hebben kwam de schok, voor een badkamer van ongeveer 2.00m bij 2.30m met alleen een HansGrohe regen douche met Sealskin schuifdeur en badmeubel, geen bad of toilet, allemaal A merken dus, kwam een richtprijs van rond de 20.000,-- En nee we hadden geen gouden kranen o.i.d. En dan hadden we het nog niet eens over verlichting of soort tegels gehad, alleen over het tegel verband. Er werd geen concept offerte gemaakt, (blijkbaar was de badkamer niet luxe genoeg voor deze winkel.) We zijn daarna nog bij 2 andere badkamer aanbieders geweest met dezelfde items en daar kwam toch echt een hele andere prijs uit. Beide andere aanbieders kwamen op ongeveer 15.000,-- uit. Dat is toch een behoorlijk verschil. Deze aanbieders zijn ook al jaren lang op de markt. En geen prijs stunters zoals Beter Bad, o.i.d. We hebben toch een gevoel overgehouden dat deze winkel onze badkamer niet luxe genoeg of niet genoeg aan te verdienen viel of niet mee te pronken valt. Wel lekkere koffie en nemen wel de tijd voor je, maar prijstechnisch in ons geval veels te duur.

20-01-2020
Ad uit Goirle over Sanidrõme Lindom

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goede planning en prima afwerking”
Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. De overlast wordt zo min mogelijk beperkt. Het eindresultaat stemde ons zeer tevreden.

12-01-2020
J. Storm uit Hoogkarspel over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Renovatie badkamer is naar volle tevredenheid gebeurd”
De renovatie van onze badkamer heeft 3 dagen geduurd. De samenwerking/communicatie tussen installateur, tegelzetter en kitter was uitstekend, zodat alles vlot achter elkaar doorging, zonder dat er voor ons veel inbreuk was in de normale gang van zaken Alle 3 de mannen werkten uitermate zorgvuldig en netjes. Wij zijn supertevreden met de gang van zaken en het resultaat.

29-12-2019
Vincent uit Scherpenzeel over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Schitterende badkamer geleverd doormiddel van heel net werk en uitstekende service ”
Na goede tips en een nette offerte zijn we in zee gegaan met Sanidrome Hofland. Onze badkamer is keurig volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. De installateurs werken vakkundig en ruimen dagelijks de rommel op en voeren het afval af. We zijn meer dan tevreden met onze.nieuwe badkamer en zullen in de toekomst ons toilet ook door Sanidrome Hofland laten verbouwen.

28-12-2019
Jan uit Oirschot over Sanidrõme van de Ven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Zeer goede ervaring met Sanidrome-Knegsel.”
Voor het uitwerken van een badkamerontwerp en het maken van een keuze uit de vele beschikbare materiële mogelijkheden werd uitgebreid tijd vrijgemaakt. Hierbij werd volop meegedacht en aandacht besteed aan de persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden; ook voor- en nadelen van beschikbare materialen werden duidelijk aangegeven. De uitgewerkte planning werd perfect gerealiseerd en tijdens de werkzaamheden was er zo nodig volop ruimte voor overleg. Stipt volgens planning werd het project naar volle tevredenheid opgeleverd. De mensen van Sanidrome-Knegsel hebben een perfect stukje vakwerk afgeleverd.

27-12-2019
Jan uit VIERLINGSBEEK over Sanidrõme Pennings

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Geweldig functionele badkamer geïnstalleerd.”
Prettig contact bij eerste bezoek in showroom waarbij meegedacht werd hoe de nieuwe badkamer het best gerealiseerd kon worden. Installatie werd gedaan door vakbekwame monteurs die oog hadden voor detail en prettig waren in hun omgang.

22-12-2019
Hans en Barbara uit Gouda over Sanidrõme Huisman

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Fantastisch vakwerk geleverd. ”
Bij de keuze/samenstellen van de materialen en inrichting van de badkamer en het toilet zijn we deskundig geadviseerd. Vervolgens zijn de werkzaamheden vakkundig en volgens planning uitgevoerd. Het resultaat is nog mooier dan we hadden verwacht.

21-12-2019
Meijer-Kos uit Grijpskerk over Sanidrõme Bruins

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prachtige badkamer en toilet ”
We zijn in de showroom zeer vakkundig geholpen. Al onze wensen werden opgeschreven en bij het volgende bezoek konden we meteen over de details spreken. De offerte was heel duidelijk. De installatie begon zoals afgesproken en we kregen bijna dagelijks per email een overzicht van de komende werkzaamheden. De installateurs zijn vakmensen. Werken netjes. Ze konden vanuit hun ervaring ons hier en daar over details overtuigen van een beter alternatief dan wat wij hadden bedacht. Als we vragen hadden waren de lijntjes kort. Verkeerde leveringen (gebeurt altijd wel eens) werden vlot en correct opgelost.

20-12-2019
Loes Van berkum uit Amersfoort over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Kwaliteit en snelheid. Wat wens je nog meer?”
Sterk in communicatie. Supernetjes gewerkt. Nog nooit zo schoon geweest tijdens een verbouwing.

19-12-2019
Frank uit De Kwakel over Sanidrõme van Scheppingen

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Top, geweldige service, meedenkend en perfecte bouwrealisatie !”
Top, geweldige service, meedenkend en perfecte bouwrealisatie ! Dit zegt alles in één zin.

18-12-2019
Han en Hanneke uit maarn over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uitstekend werk opgeleverd na een fijn advies”
Prettig geholpen om keuzes te maken en daarna leuke en vakkundige mensen aan het werk gehad

11-12-2019
Laura uit 's-Hertogenbosch over Sanidrõme van Grinsven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Ik zou er zo weer een badkamer (of iets anders) kopen!”
Onze ervaringen zijn zeer positief. Er werd zeer netjes en zeer kundig gewerkt. We hadden meer rommel in huis verwacht, maar dat was in het geheel niet het geval. De rommel werd opgeruimd en de tip die we kregen, om elke dag even de stucloper met een klamvochtige dweil af te doen, was zeer waardevol. Toen er een defect bleek te zijn, en er buiten de planning om een nieuwe toiletpot geïnstalleerd moest worden, was de communicatie even iets minder helder. Maar dat is ook echt het enige dat op te merken valt. Het defect werd zonder enig probleem verholpen en ook toen na oplevering bleek dat de afvoer het niet goed deed (waarschijnlijk omdat hij 3 weken niet was gebruikt), werd dit direct opgepakt en opgelost.

10-12-2019
S uit Goirle over Sanidrõme Lindom

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goede service, Geweldig resultaat. Zeker aan te bevelen.”
Om eerlijk te zijn zagen wij (zacht gezegd) op tegen een badkamer renovatie. Niet alleen wegens een nogal ongelukkig verlopen keukenrenovatie.... Op internet las ik verhaal na verhaal waarin de lezer wordt gewaarschuwd voor agressieve verkooptechnieken. Dit in combinatie met de 'normale' tegenzin van een verbouwing heeft er voor gezorgd dat wij project badkamer zolang mogelijk hebben uitgesteld. Achteraf bleek onze terughoudendheid totaal overbodig. Vanaf het eerste gesprek in de showroom tot de oplevering. Het hele project verliep vlot, soepel en duidelijk. De prettige sfeer in de showroom waar alle tijd wordt genomen om alle wensen en vragen te bespreken. De vakmensen die de badkamer slopen en monteren werken hard en netjes. Ze nemen zelfs de tijd om op te ruimen aan het eind van de werk dag. Wij zijn ontzettend blij dat we bij Sanidrõme Lindom terecht zijn gekomen. En hopen nog heel lang te genieten van onze mooie nieuwe badkamer.

05-12-2019
B&R uit Rosmalen over Sanidrõme van Grinsven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Deskundig advies, goede service, goede kwaliteit producten”
Goed, deskundig, eerlijk en persoonlijk advies. Producten van prima kwaliteit.

04-12-2019
Frans uit Heiloo over Sanidrõme van Scheppingen

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel”
al jarenlang is dit het vertrouwde adres voor ons voor alles wat met badkamers en sanitair te maken heeft.

04-12-2019
Natasja Bakx uit TILBURG over Sanidrõme Lindom

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Geweldige ervaring, van begin tot eind”
Een serieus luisterend persoon die daarmee geweldige ontwerpen maakt. Een hele tijd later nette hardwerkende mensen in huis die niet meer rommel maken dan echt noodzakelijk is. Ze leveren vakwerk..

03-12-2019
Hans uit Lisse over Sanidrõme ter Laak

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Super bedrijf”
Gaan wel eens wat dingen mis maar wordt altijd keurig opgelost.

01-12-2019
Ivo uit Hulten over Sanidrõme Lindom

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goede begeleiding en lekker “out of the box””
Bij ons was het huis nog niet gebouwd, dus moesten veel met tekeningen doen. Door het mooie 3D programma kregen we een gevoel bij wat de adviseur ons aanreikte. Zijn erg fijn begeleid hierin van begin tot het eind. We hebben nu een heerlijke badkamer. Daarnaast ook het toilet beneden en de tegelvloeren bijkeuken , gang en keuken laten doen. Allemaal een mooi geheel.