9,4 gemiddelde
beoordeling
99% beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Inrichting showroom 9
Assortiment 9
Personeel (verkoop) 9
Kennis en informatie 9
Advies/ontwerp/offerte traject 9
Prijs/kwaliteit verhouding 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Vakmanschap 10

28-11-2019
Jeroen uit Veghel over Sanidrõme van Grinsven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uitstekende service en een prachtig eindresultaat ”
Personeel weet waar ze het over hebben. Alles goed gegaan. in 2 1/2 week alles klaar. Prachtig eindresultaat. Service in de winkel was geweldig binnen 2 uur was alles geregeld. Top bedrijf

25-11-2019
Wim&Ingrid Kinke uit Roelofarendsveen over Sanidrõme ter Laak

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Topvakmanschap”
In os nieuwe appartement zijn badkamer, vloer, toilet, keuken en elektrische installatie gedaan door Sanidrome Ter Laak. Het begon al in de showroom waar we op een bijzonder prettige manier geholpen werden. Van begin tot eindoplevering vakmanschap Super tevreden en blij met alles

23-11-2019
Dianne uit Rosmalen over Sanidrõme van Grinsven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Vakmannen!”
Een verbouwing van de badkamer is heftig, maar de mensen van Sanidrome van Grinsven leveren vakwerk en zijn prettig in de omgang. In 2 1/2 week was de badkamer - keurig zoals gepland - klaar. We moesten alleen nog even wachten op de douchecabine (dat was wel jammer), maar die werd uiteindelijk ook keurig volgens planning geleverd. We hebben ook gebruik gemaakt van de GRATIS douchewagen waardoor het verbouwleed voor een groot gedeelte werd verzacht.

23-11-2019
Annemarie uit Venhuizen over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed bedrijf! ”
Nette offerte, snel en kundige plaatsing van de cv ketel. Super!

17-11-2019
Jan van den Berg uit Voorburg over Sanidrõme Fleming

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Een verbouwing zonder stress en zonder verrassingen.”
De complete renovatie van de badkamer in ons vakantiehuis is heel plezierig verlopen en zonder overlast ondanks dat de woonruimte beperkt is. We hebben ons nooit ergens ongerust over gemaakt dat iets niet naar onze wens zou worden opgeleverd en konden details nog tijdens het werk invullen. Iedereen toonde een vakman te zijn in hun discipline met goede adviezen. Echt een aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing wil.

17-11-2019
heer en mevrouw uit Bovenkarspel over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prachtige badkamer”
In mei 2019 de badkamer uitgezocht, we werden goed geholpen in de winkel/showroom. In sept. 2019 kon de badkamer geïnstalleerd worden. We kregen netjes een werkschema wie er welke dag zou komen. De ervaren monteurs werkten erg netjes en hadden alles netjes afgedekt. De badkamer is prachtig geworden. Een klein minpuntje... alle spullen (de tegels, de badkamermeubels, de wc unit en radiator) waren niet tijdig besteld dus het werkschema liep iets uit. Uiteindelijk is dit netjes opgelost.

16-11-2019
Hetty uit Deurne over Sanidrõme Thijssen

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Blij😀”
Onze badkamer is een plaatje geworden. Prachtig om te zien, zeer praktisch in het onderhoud en een heerlijke plek om te vertoeven. Helemaal blij met het prachtige sanitair en hoe voorspoedig alles tijdens de bouw met de jongens is verlopen. Maar ook met al mijn bezoekjes vooraf aan de winkel. Heel erg fijn al die de persoonlijke aandacht en het geweldige meedenken van Mireille😀

15-11-2019
Fam Bos uit Roden over Sanidrõme Bruins

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Zie onder”
Vakkundige meedenkende monteurs en goede voorlichting in de Showroom

14-11-2019
Ellie en Johan uit Hoofddorp over Sanidrõme van Scheppingen

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uiterst plezierig contact (dank je, Mike) en een zéér professionele vakman (dank je, Remco)!”
Onze badkamer was toe aan een grondige metamorfose en diende 'pensionado-proef' te worden gemaakt. Na een uiterst plezierig contact met Mike (showroom) is het ontwerp, geheel naar onze (kritische!) smaak, tot stand gekomen. Enige tijd later, nadat alle bestellingen binnen waren (incl. het op-maat-gemaakte badmeubel), heeft Remco in 2 weken tijd (geheel volgens planning en zonder noemenswaardige verstoring en/of vervuiling!) een werkelijk beeldschone badkamer gecreëerd. Alles geheel zoals op papier bedacht en prima functionerend. Kortom: een top-prestatie door een top-bedrijf!

12-11-2019
mevrouw uit Papendrecht over Sanidrõme Papendrecht

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Perfect!!!”
Alles is precies volgens planning gegaan. Foutje, door de muur gegaan, werd zonder meer direct geregeld. Laat dit maar over aan Theo Riske en het team wat hij om zich heen heeft gecreërd.

11-11-2019
John uit Gouda over Sanidrõme Huisman

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Ervaring, kwaliteit en service.”
Flexibel, goede service en vakkundig personeel

06-11-2019
Reynaert uit Venray over Sanidrõme Pennings

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Super blij met onze badkamer en wc”
Veel complimenten gehad

01-11-2019
Jan uit Papendrecht over Sanidrõme Papendrecht

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Top”
De vorige leverancier had ons met een onopgeloste klacht laten zitten. Ondanks dat dit voor hun maar een kleine order betrof heeft Sanidrome Papendrecht perfect meegedacht over een oplossing en met vakmensen uitgevoerd.

23-10-2019
Els uit Breda over Sanidrõme van den Buijs

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Fantastisch”
Het voelde als een uitdaging: De wens om een ligbad te laten plaatsen in ons appartement zodat we een echte wellness-ruimte hebben is uitgekomen. Wat een weelde!

23-10-2019
Jacques Schot uit Putten over Sanidrõme Blankespoor

19-10-2019
Rene uit Bovenkarspel over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prima werk, aardige behulpzame monteur”
Installatie vervanging radiator, uitvoerig overleg gehad over aansluiting, tot tevredenheid Ook (niet afgesproken) binnenwerk kraan vervangen, was niet afgesproken, geen probleem. Zeer tevreden over monteur

15-10-2019
Kees uit Gouda over Sanidrõme Huisman

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Heel tevreden”
Een nieuwe badkamer is best een ingrijpende ervaring. Dan is het fijn dat je volledig vertrouwen hebt in de leverancier. En dat vertrouwen hebben we steeds gehad. Personeel is klantvriendelijk en je merkt dat goed onderling wordt gecommuniceerd.

11-10-2019
Jaap uit Gouda over Sanidrõme Huisman

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Denken met je mee en vakman in de uitvoering”
Huisman heeft in juli 2019 de badkamer met toilet en de aparte toiletruimte in onze woning vernieuwd. We wilden de badkamer seniorproof maken en het bad vervangen door een inloopdouche. De vorige badkamer is ook door Huisman gemaakt en heeft zo’n 30 jaar naar volle tevredenheid gefunctioneerd. Die goede ervaring was voor ons reden om opnieuw naar Huisman te gaan. Voordat we de opdracht gaven zijn we eerst gaan praten over de mogelijkheden. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, deskundig en praktisch met ons meegedacht en alternatieven aangedragen met vermelding van de pro’s en contra’s, bijvoorbeeld voor het materiaal van het wastafelblad. We kregen een helder verhaal over prijzen en mogelijkheden verteld, waarna een inzichtelijke en duidelijke aanbieding volgde. Nadat we de opdracht hadden gegeven kregen we een planning van het werk waarop we ook onze agenda’s konden afstemmen. Op de afgesproken datum gingen de mannen van Huisman aan de slag. Zorgvuldig en beheerst werd de oude badkamer gesloopt, bij ons een lastige klus door de dubbele tegellaag die moest worden verwijderd. Vervolgens de opbouw die degelijk en precies werd uitgevoerd. De medewerkers werken rustig en zorgen dat overlast die je altijd hebt van een verbouwing zo beperkt mogelijk is. Het resultaat is prachtig. We zijn heel blij dat we opnieuw met Huisman in zee zijn gegaan en kunnen Sanidrome Huisman aan iedereen aanraden: ze verstaan hun vak en maken een badkamer waar je gelukkig van wordt. Kortom; Denken met je mee en vakman in de uitvoering.

03-10-2019
Angela uit Oeffelt over Sanidrõme Pennings

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Helemaal happy met mijn nieuwe badkamer!”
Zeer tevreden. Echte vakmensen. Van tekening tot uitvoering. Prettige medewerkers en goede service. Badkamer gerealiseerd in onze vakantie. Was gezellig en ging lekker achter elkaar door. In 3 weken helemaal af. Goede planning!!

03-10-2019
Anja uit boekel over Sanidrõme Jans-Beeke

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Deskundig advies en professionele vakmensen!”
Wij genieten elke dag van onze mooie, nieuwe badkamer! Tijdens het uitzoeken van de materialen en maken van de planning werd er goed geluisterd naar onze persoonlijke wensen. Sanidrome heeft alle vakmensen zelf in dienst dus alle werkzaamheden sluiten perfect op elkaar aan. Wij zijn erg positief over het personeel dat Sanidrome in dienst heeft. Het zijn vakmensen die verstand van zaken hebben. Kortom...Wij zijn heel tevreden!

02-10-2019
Nieky uit ottersum over Sanidrõme Pennings

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“prachtige badkamer. ”
we zijn heel tevreden over de nieuwe badkamer. aardige mensen die we over de vloer kregen en die netjes werkten. Alleen de afwerking liet heel lang op zich wachten zonder enige informatie wat de reden er van was.

30-09-2019
Jan en Trudy uit Alblasserdam over Sanidrõme Papendrecht

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Ongekende service”
Bij de realisatie van onze nieuwe badkamer is alles van tevoren nauwkeurig doorgesproken. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Ook werd er advies gegeven over zaken waar we niet aan gedacht hadden. Elke morgen kwam Theo Riske langs om met ons en de uitstekende vaklieden de voortgang te bespreken. Zelfs problemen waar hij niet verantwoordelijk voor is, worden opgelost. We werden echt ontzorgd.

30-09-2019
mevrouw Appelman uit Enkhuizen over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Sanidrõme, een droom van een zaak!”
Een heel prettig bedrijf. Goed advies, goede service, aardig personeel, mooie en kwalitatief goede en mooie spullen. Maak je kennis met Peter IJsselmuiden, dan kom je er je leven niet meer van af. Waarom nog ergens anders zoeken, terwijl je bij Peter in Grootebroek uitstekend terecht kunt.

27-09-2019
Mevr.G.H.Eggermo uit Ermelo over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Fantastisch”
Vrienden hebben mij aangeraden om met de firma Hofland in zee te gaan. Daar heb ik geen spijt van. In de winkel werd ik heel fijn en goed geholpen, maar ook de werkmensen in het appartement was ik heel erg tevreden over. Keurig werk geleverd! Badkamer en toilet zijn dan ook erg mooi geworden. Een dikke pluim.

26-09-2019
Dhr. en mevr. uit Aben over Sanidrõme Pennings

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Super service!”
Alles netjes verlopen en Harstikke mooi!