8,9 gemiddelde
beoordeling
99% beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Inrichting showroom 9
Assortiment 9
Personeel (verkoop) 9
Kennis en informatie 9
Advies/ontwerp/offerte traject 9
Prijs/kwaliteit verhouding 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Vakmanschap 9

13-09-2020
Nieland uit Scheemda over Sanidrõme het Badhuis

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“deskundig, meedenkend, vakmanschap; de prijs is het bewijs”
z.b.

12-09-2020
Christine uit Dronten over Sanidrõme Pieter de Hoog

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Bij Sanidrõme had ik meteen een goed gevoel en dat klopte! ”
Je hebt gewoon met prettige vakmensen te maken met duidelijke afspraken die zij ook nakomen. Een verkeerde tegel zending werd zeer snel opgelost en alles was op tijd klaar! Ik ben erg blij met de nieuwe badkamer en toilet.

08-09-2020
Renger uit Leusden over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uiterst tevreden over het opgeleverde werk”
De installateur van Sanidrome Hofland heeft keurig werk afgeleverd. Het was veel breekwerk en daarna weer opbouwen. Harde en nette werker en bovendien vriendelijk en aardig.

03-09-2020
Latisa uit Heeswijk-Dinther over Sanidrõme van Lieshout

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Super service!!”
Goede vakmensen met veel kennis.

03-09-2020
Vincent uit Emmeloord over Sanidrõme Pieter de Hoog

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Een totaalpakket voor een nieuwe badkamer”
Heldere afspraken Het geheel ontzorgd vervangen van een badkamer en toilet in twee weken.

03-09-2020
G&J uit Dronten over Sanidrõme Pieter de Hoog

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed advies en komt afspraken na”
Goed advies in de showroom ontvangen, had door dat wij niet naar een standaard oplossing zochten en kon door zijn ervaring waardevolle ideeën aandragen. De uitvoering is soepel en volgens afspraak verlopen. In elk project loopt iets wel eens even anders, ook hier, maar het gaat erom hoe eea wordt opgelost om toch tot de gekozen oplossing te komen. Voor het uitvoerende team een groot compliment.

03-09-2020
Pascal uit Vinkel over Sanidrõme van Grinsven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed bedrijf die goed luistert naar de wensen van de klant.”
In verband met onze houten woning, vergde het ontwerp en de realisatie van onze badkamer maatwerk. Tijdens de realisatie is voortdurend met de klant gecommuniceerd over de voortgang. Bij afwijkingen werd direct met de klant geschakeld en een oplossing aangedragen.

01-09-2020
Naber - Riesebeek uit Zwolle over Sanidrõme Pieter de Hoog

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Top bedrijf”
Uitstekende afspraken en communicatie

01-09-2020
Bram uit Kampen over Sanidrõme Pieter de Hoog

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prima”
Prima oplevering gehad, van vakkundige mensen. Badkamer is erg mooi geworden. Goed advies gekregen en er werd goed meegedacht. Enige puntje vond ik de communicatie. Maar dat zal door de drukte komen. Al met al prima!

01-09-2020
Ronald uit Elburg over Sanidrõme Pieter de Hoog

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Positief over het hele traject, zowel het advies als de uitvoering.”
Wij hebben voor de 2e keer in korter tijd een badkamer en toilet afgenomen bij Sanidrome Pieter de Hoog. Op basis van onze ervaringen van de 1e keer hebben we eigenlijk niet getwijfeld om weer met hen in zee te gaan. Wij zijn tevreden over het hele traject. zowel de advisering als de uitvoering.

29-08-2020
Kenneth uit Uithoorn over Sanidrõme van Scheppingen

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“In 1 woord: fantastische service!”
Zowel in de showroom als tijdens het plaatsen van de badkamer is alles volledig naar wens verlopen. Er wordt goed meegedacht en alles volgens afspraak. Erg blij met het resultaat en geniet elke dag van de badkamer (& speciaal van de stoomdouche, is de investering dubbel en dwars waard). Petje af!

22-08-2020
R. Jongeneel en G. Moen uit Vinkeveen over Sanidrõme van Scheppingen

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“prachtige metamorfose”
Het toilet in ons nieuwe huis was stuk en beviel ons niet. Op een zaterdagochtend zijn we binnengelopen bij Sanidrome in de Kwakel. Een prachtige collectie hebben ze, maar door de bomen zagen we het bos niet meer. De verkoper heeft ons goed geholpen om alles bij elkaar te zoeken en binnen een uur hadden we een prachtige wc bij elkaar gezocht. Inmiddels is de wc ook volgens afspraak geplaatst. Ze werken netjes, overleggen goed over hoe jij het wil (bijvoorbeeld de hoogte of hoe je de tegels wilt laten verspringen). Nu zijn wij de trotse eigenaren van een nieuwe toiletgroep.... een wc mag je het niet meer noemen.

20-08-2020
Candie uit Ubert over Sanidrõme van Lieshout

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uitstekend!”
Wij hebben heel onze badkamer veranderd, dus slopen, stukadoor, loodgieter en tegelzetter. Het advies, ontwerp en kennis in de winkel waren TOP met alle geduld en tijd. Geen vraag was teveel! Wij hebben een mindervalide badkamer nodig en wilde heel graag een moderne!!! Daar is veel aandacht en tijd aan besteed. Ze hebben allemaal super netjes gewerkt en geen rommel achter gelaten van slopers tot het eind resultaat! Van winkel tot aflevering voor ons een uitstekende ervaring!! Wij zijn helemaal blij met het eind resultaat van onze moderne mindervalide badkamer!!!! En alles is naar wens precies zoals afgesproken!

20-08-2020
Martien uit Uden over Sanidrõme van Lieshout

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Perfect geregeld ”
Van begin tot eind een perfecte samenwerking. Er worden oplossingen aangedragen en meegedacht met het ontwerp. Na de aanbesteding is alles tot in de puntjes afgewerkt.

08-08-2020
Sijta de Vries en Peter Vegt uit AMERSFOORT over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Hofland houdt zich aan afspraken en planning. In de uitvoering zijn ze precies. Het resultaat is pra”
Onze ervaring is heel positief: jullie adviseerden en lieten ons meedenken; checkten tussentijds of alles naar wens verliep en handelden kleine tegenvallers professioneel af. Onze gerenoveerde badkamer en toiletten zien er fantastisch uit.

05-08-2020
Familie Bloem uit Zutphen over Sanidrõme Fleming

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Betrouwbaar, kwaliteit, netjes, correct”
Ze komen na wat ze aangeven. Geen enkel minpunt te bedenken. Topkwaliteit en uitstekende communicatie en afstemming.

30-07-2020
heer en mevrouw uit Grootebroek over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Geweldig”
Perfect op tijd zoals afgesproken, fijn personeel en kundig. Mee denken over hoe het kan worden, goed advies geven en heel netjes gewerkt. Gewoonweg top. Voor iedereen aan te bevelen.

27-07-2020
Sjaak Witteveen uit Gouda over Sanidrõme Huisman

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prima service, mooi resultaat!”
Netjes en aardig personeel. Keurig gewerkt en mooi resultaat. Alles conform planning! Wij zijn heel blij met de mooie badkamer.

24-07-2020
Marie-José uit Goirle over Sanidrõme Lindom

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Topwerk afgeleverd !”
Goed meegedacht met de indeling van de badkamer, ontwerp sloot precies aan bij onze wensen. Vakmensen hebben alles keurig en met de nodige precisie geïnstalleerd . Eindresultaat mag er zijn.

24-07-2020
john buijsman uit bovenkarspel over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“betrouwbaar bedrijf, vriendelijke mensen”
als ik bel met een vraag weet ik dat het professioneel word opgelost

24-07-2020
William uit Bovenkarspel over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Een geweldig bedrijf met uitstekende service!”
Twee keurige monteurs hebben uitstekend werk geleverd. Kachel verhangen en heel netjes alles omgeleid. Alles schoon en netjes achtergelaten en gewerkt zonder enige overlast. Een heel prettige ervaring!

20-07-2020
Markus uit Muntendam over Sanidrõme het Badhuis

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed bedrijf dat prima werk verricht door vakmensen”
Sanidrome Badhuis Scheemda heeft ervoor gezorgd dat wij naar alle tevredenheid een hele mooie nieuwe wc, een quooker en twee nieuwe radiatoren in ons huis hebben. Vanaf de offerte tot de laatste oplevering is alles in goed overleg en volgens afspraak gegaan. Alleen sloopwerk oude wc zelf gedaan. Verder alles volledig laten uitvoeren door het Badhuis.

20-07-2020
H.H.J. Piek uit Oeffelt over Sanidrõme Pennings

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Gewoon goed”
Wij hebben een goede ervaring met Sanidrome Pennings. Soms klopte de planning niet en er werd regelmatig nog iets varanderd. De medewerkers waren stuk voor stuk erg vriendelijk. Enig minpuntje: ons is nooit iets verteld over de wijze van factureren. Het is dat wij dit van Antwan gehoord hebben maar het was netter geweest als dit bij de offerte was besproken. Uiteindelijk is ook dit goed gekomen dus uiteindelijk super tevreden en erg blij met onze nieuwe badkamer!!

18-07-2020
Anja van Bakel uit Heesch over Sanidrõme van Lieshout

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Wat ben ik blij met onze badkamer, top.”
Na eerst met een ander bezig te zijn geweest, waarin we het vertrouwen in hadden verloren, kwamen we via vrienden bij Sanidrome van Lieshout in Veghel terecht. Al gelijk vanaf binnenkomst voelde het goed, en ook al hadden we geen afspraak , kwamen we direct al samen met een van de verkoopsters tot een opzet van wat we wilden. Later met Henk Pennings een definitieve opzet gemaakt, geheel naar onze wens met grote tegels en inbouw sanitair in de douche ruimte. Daags na pasen begonnen en ruim drie weken later kende we de badkamer niet meer terug. En alles perfect volgens opgezet plan verlopen met goede vaklui van slopen tot afmontage. En wat extra opviel hoe de mannen, en vrouw, met elkaar omgingen. Meedenkend met en voor elkaar en met ons. En de grote tegels, 120 bij 40 cm, zijn er strak door Hein en zijn broer Rene ingezet. En ondanks dat het coronatijd was was het goed uitvoerbaar en samen (op afstand) optijd koffie drinken. Zelfs Mike heeft 's avonds nog mee gegeten omdat hij de vloerverwarming erin wilden leggen die dag, omdat Hein de volgende morgen de vloer erin kwam leggen. Maar ook de anderen verdienen een compliment over hoe zij gewerkt hebben en aan het einde van de werkdag netjes schoon achter lieten. Geen enkel puntje bij oplevering, als deze er al waren, zijn ze tijdens de renovatie goed opgelost. We zijn zo tevreden over Sanidrome van Lieshout, dat we bij oplevering Henk gevraagd hebben een offerte te maken om de WC aan te pakken. Wel met de zelfde vaklui als we nu gehad hebben.

18-07-2020
Helmy Keijzers uit Wanroij over Sanidrõme Jans-Beeke

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Betrouwbare en degelijke partner”
Afspraken goed nagekomen; zorgvuldig gewerkt; nauwkeurig, netjes, ook in coronatijd goed omgegaan met de situatie.