8,8 gemiddelde
beoordeling
99% beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Inrichting showroom 9
Assortiment 9
Personeel (verkoop) 9
Kennis en informatie 9
Advies/ontwerp/offerte traject 9
Prijs/kwaliteit verhouding 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Vakmanschap 9

25-02-2020
heer en mevrouw de boer uit bovenkarspel over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“keurige service verricht door een vakman”
lekkage in de keuken, gebeld naar peter ijsselmuiden op zaterdag maandagochtend 10 uur stond de loodgieter voor de deur 11 uur was alle schade verholpen KLASSE ACTIE compliment voor dit bedrijf

25-02-2020
Doekel uit Hendrik Ido Ambacht over Sanidrõme Papendrecht

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Wij zijn heel tevreden met de snelle levering van de douchecabine”
Wij zijn heel tevreden met de snelle afhandeling,

23-02-2020
Erik Roest uit Gouda over Sanidrõme Huisman

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Echt vakmanschap geleverd.”
Wij genieten dagelijks van onze prachtige badkamer en nieuwe toiletten. Werknemers zijn zeer professioneel te werk gegaan, lieten het huis iedere dag netjes achter en zijn heel beleefd. En Arthur is nog steeds welkom om een keertje mee te eten😉.

21-02-2020
Jos Nelissen uit Gemert over Sanidrõme van Lieshout

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“professionaliteit met een gouden rand”
vanaf het begin zijn we meegenomen in het hele proces. vanuit het bedrijf kwamen vernieuwende inzichten/ suggesties die hebben geleid tot een indeling van de badkamer waarover we zeer tevreden zijn. ook de samenwerking met diverse mensen die mede de verbouwing tot een succes hebben gemaakt, verliep meer dan naar tevredenheid. Compliment over de fantastische samenwerking en (na) zorg

15-02-2020
Hielke en Marjan uit Wolvega over Sanidrõme Huisman

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Zeer tevreden!”
Tijdens de Sanidrome inspiratiedagen in 2019 hebben we, samen met de heer Huisman, ruwe plannen gemaakt voor een compleet nieuwe badkamer. In de auto naar huis wisten we toen al dat er een deal zou komen. Het was namelijk een persoonlijk gesprek geweest waarbij men ruimschoots de tijd voor ons nam. Alle beloftes zijn waar gemaakt, goede communicatie, uitgebreide offerte en vakmannen op locatie. Daarbij ook nog het genot van de mobile badkamer tijdens de werkzaamheden was ook top! Dus daarom zijn wij “zeer tevreden!”

11-02-2020
Jansen uit Nieuwe pekela over Sanidrõme het Badhuis

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“We zijn erg tevreden ”
..

06-02-2020
Ronald uit Maarn over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Service gericht, klantvriendelijk , netjes , ofwel goed”
Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom bij Hofland Sanidrome. Goede ontvangst, ruime showroom en goed advies. Ze denken en adviseren goed, zowel technisch als over de prijs. Levering en montage liep vlot en netjes, vakwerk. Prijs op basis van nacalculatie, is ons ook goed bevallen. Eerlijk systeem. Een dikke 8,5 van ons

04-02-2020
Ans uit Loosbroek over Sanidrõme van Lieshout

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Van A tot Z goed verlopen !!”
Na eerst mijn wensen te hebben verteld, zijn we goed geholpen en geïnformeerd over kwaliteit en de nieuwste snufjes op het gebied voor de badkamer. Fijn dat alles door Sanidrome van Lieshout wordt geregeld, van slopen tot afwerking.

04-02-2020
Peter en Marja uit Nieuw-Vennep over Sanidrõme van Scheppingen

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Top!”
De ideeën en adviezen van Mike m.b.t. het ontwerp en de keuze van de materialen, de vlotte en vakkundige installatie door Wouter en Remco, het inpassen van al onze wensen t.a.v. ontwerp, installatie en tegelwerk, het goed oplossen van problemen/onvolkomenheden tijdens en na de werkzaamheden en de vriendelijkheid en het geduld van bovengenoemde heren hebben geresulteerd in een prachtige badkamer, geheel naar onze wens, waarvan wij dagelijks genieten.

01-02-2020
Cis uit Arnhem over Sanidrõme Fleming

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Perfect in alle opzichten”
Wij zijn zo blij met onze mooie badkamer. Bij Fleming werden we super goed begeleid bij de keuze van onze badkamer, en we waren onder de indruk van het vakmanschap en professionaliteit. Alles tot in de puntjes geregeld.

30-01-2020
Gerard uit Leusden over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Alles perfect voor elkaar”
Bij de renovatie van onze badkamer kwamen we in contact met Hofland Sanidrome in Woudenberg en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Vanaf het eerste bezoek aan de showroom t/m de oplevering van de geheel vernieuwde badkamer was alles tot in de puntjes verzorgd. Uit alles bleek de klantgerichte ervaring: goed luisteren en anticiperen op onze wensen, planmatige en deskundige werkwijze van alle medewerkers incl. hechte samenwerkingen met toeleveranciers en externe partners. Al met al was het een zorgeloos vernieuwingsproces leidend tot een badkamer waarvan we weer jarenlang plezier hopen te hebben.

30-01-2020
Dick uit Lochem over Sanidrõme Fleming

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Ik ben zeer tevreden over het bedrijf Fleming”
Onze gehele badkamer is gestript en opnieuw opgebouwd in drie weken tijd. We hebben gemerkt dat er uitsluitend met vakmensen gewerkt wordt. Ook de begeleiding vanuit de firma was uitstekend. De paar problemen die tijdens de werkzaamheden naar voren kwamen werden tot onze volle tevredenheid opgelost. Ik wil alle potentiële klanten Fleming van harte aanbevelen!

29-01-2020
Monique uit Beugen over Sanidrõme Pennings

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Klantvriendelijke, behulpzame en meedenkende ondernemer/werknemers”
Onze eerste ervaring met dit bedrijf. We kwamen binnen met een hele andere indeling voor onze badkamer, maar al snel kwam dhr. Pennings met een veel betere, meer praktische indeling. Wel lang wachten voordat ze konden beginnen met de renovatie van de badkamer, maar dat is ook een goed teken. Gedurende de renovatie afspraken altijd nagekomen en goed werk afgeleverd. Al met al heeft de renovatie langer geduurd dan afgesproken, maar daar konden zij ook niks aan doen.

24-01-2020
Karsten Schuur uit Tripscompagnie over Sanidrõme het Badhuis

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed advies in de voorbereiding, correcte uitvoering.”
We wilden een gedeeltelijke ‘make over’ van de badkamer. In het oriënterend gesprek werden we goed geadviseerd over de mogelijkheden, met aandacht voor een passende prijs-kwaliteitsverhouding. De monteur bleek een alleskunner (timmerwerk plafond, installatiewerkzaamheden radiator en badmeubel en douchedeur). Opdracht correct en netjes uitgevoerd. Medewerkers van Sanidrôme Het Badhuis zijn voorkomend.

24-01-2020
Megabyte1970 uit Amersfoort over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Nee
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed ontvangen, veels te duur”
We gingen voor een nieuwe badkamer naar deze goed aangeschreven badkamer winkel. Hartelijk ontvangen. Na alles samengesteld te hebben kwam de schok, voor een badkamer van ongeveer 2.00m bij 2.30m met alleen een HansGrohe regen douche met Sealskin schuifdeur en badmeubel, geen bad of toilet, allemaal A merken dus, kwam een richtprijs van rond de 20.000,-- En nee we hadden geen gouden kranen o.i.d. En dan hadden we het nog niet eens over verlichting of soort tegels gehad, alleen over het tegel verband. Er werd geen concept offerte gemaakt, (blijkbaar was de badkamer niet luxe genoeg voor deze winkel.) We zijn daarna nog bij 2 andere badkamer aanbieders geweest met dezelfde items en daar kwam toch echt een hele andere prijs uit. Beide andere aanbieders kwamen op ongeveer 15.000,-- uit. Dat is toch een behoorlijk verschil. Deze aanbieders zijn ook al jaren lang op de markt. En geen prijs stunters zoals Beter Bad, o.i.d. We hebben toch een gevoel overgehouden dat deze winkel onze badkamer niet luxe genoeg of niet genoeg aan te verdienen viel of niet mee te pronken valt. Wel lekkere koffie en nemen wel de tijd voor je, maar prijstechnisch in ons geval veels te duur.

20-01-2020
Ad uit Goirle over Sanidrõme Lindom

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goede planning en prima afwerking”
Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. De overlast wordt zo min mogelijk beperkt. Het eindresultaat stemde ons zeer tevreden.

12-01-2020
J. Storm uit Hoogkarspel over Sanidrõme IJsselmuiden

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Renovatie badkamer is naar volle tevredenheid gebeurd”
De renovatie van onze badkamer heeft 3 dagen geduurd. De samenwerking/communicatie tussen installateur, tegelzetter en kitter was uitstekend, zodat alles vlot achter elkaar doorging, zonder dat er voor ons veel inbreuk was in de normale gang van zaken Alle 3 de mannen werkten uitermate zorgvuldig en netjes. Wij zijn supertevreden met de gang van zaken en het resultaat.

29-12-2019
Vincent uit Scherpenzeel over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Schitterende badkamer geleverd doormiddel van heel net werk en uitstekende service ”
Na goede tips en een nette offerte zijn we in zee gegaan met Sanidrome Hofland. Onze badkamer is keurig volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. De installateurs werken vakkundig en ruimen dagelijks de rommel op en voeren het afval af. We zijn meer dan tevreden met onze.nieuwe badkamer en zullen in de toekomst ons toilet ook door Sanidrome Hofland laten verbouwen.

28-12-2019
Jan uit Oirschot over Sanidrõme van de Ven

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Zeer goede ervaring met Sanidrome-Knegsel.”
Voor het uitwerken van een badkamerontwerp en het maken van een keuze uit de vele beschikbare materiële mogelijkheden werd uitgebreid tijd vrijgemaakt. Hierbij werd volop meegedacht en aandacht besteed aan de persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden; ook voor- en nadelen van beschikbare materialen werden duidelijk aangegeven. De uitgewerkte planning werd perfect gerealiseerd en tijdens de werkzaamheden was er zo nodig volop ruimte voor overleg. Stipt volgens planning werd het project naar volle tevredenheid opgeleverd. De mensen van Sanidrome-Knegsel hebben een perfect stukje vakwerk afgeleverd.

27-12-2019
Jan uit VIERLINGSBEEK over Sanidrõme Pennings

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Geweldig functionele badkamer geïnstalleerd.”
Prettig contact bij eerste bezoek in showroom waarbij meegedacht werd hoe de nieuwe badkamer het best gerealiseerd kon worden. Installatie werd gedaan door vakbekwame monteurs die oog hadden voor detail en prettig waren in hun omgang.

22-12-2019
Hans en Barbara uit Gouda over Sanidrõme Huisman

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Fantastisch vakwerk geleverd. ”
Bij de keuze/samenstellen van de materialen en inrichting van de badkamer en het toilet zijn we deskundig geadviseerd. Vervolgens zijn de werkzaamheden vakkundig en volgens planning uitgevoerd. Het resultaat is nog mooier dan we hadden verwacht.

21-12-2019
Meijer-Kos uit Grijpskerk over Sanidrõme Bruins

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prachtige badkamer en toilet ”
We zijn in de showroom zeer vakkundig geholpen. Al onze wensen werden opgeschreven en bij het volgende bezoek konden we meteen over de details spreken. De offerte was heel duidelijk. De installatie begon zoals afgesproken en we kregen bijna dagelijks per email een overzicht van de komende werkzaamheden. De installateurs zijn vakmensen. Werken netjes. Ze konden vanuit hun ervaring ons hier en daar over details overtuigen van een beter alternatief dan wat wij hadden bedacht. Als we vragen hadden waren de lijntjes kort. Verkeerde leveringen (gebeurt altijd wel eens) werden vlot en correct opgelost.

20-12-2019
Loes Van berkum uit Amersfoort over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Kwaliteit en snelheid. Wat wens je nog meer?”
Sterk in communicatie. Supernetjes gewerkt. Nog nooit zo schoon geweest tijdens een verbouwing.

19-12-2019
Frank uit De Kwakel over Sanidrõme van Scheppingen

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Top, geweldige service, meedenkend en perfecte bouwrealisatie !”
Top, geweldige service, meedenkend en perfecte bouwrealisatie ! Dit zegt alles in één zin.

18-12-2019
Han en Hanneke uit maarn over Sanidrõme Hofland

Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uitstekend werk opgeleverd na een fijn advies”
Prettig geholpen om keuzes te maken en daarna leuke en vakkundige mensen aan het werk gehad