Gele button 200x200Toe aan een nieuwe regendouche? Na aankoop van één van de drie Hansgrohe Showerpipes stort Hansgrohe € 100,- terug op uw rekening. Upload tussen 1 april en 31 december 2018 uw Sanidrõme factuur via de website van Hansgrohe en zij doen de rest. Tijd voor een vreugdedansje onder de douche!

Hoe werkt deze Hansgrohe cashback actie?

Vul na aankoop van een Raindance Showerpipe uw gegevens in via de website van Hansgrohe. Zodra zij het formulier met een kopie van de Sanidrõme rekening ontvangen en gecontroleerd hebben, storten zij binnen 14 werkdagen de € 100,- cashback op uw rekening.

Een Raindance Select showerpipe kiezen

Valt u voor de ronde vormen van de Hansgrohe Raindance Select S 240, de hoekige vormen van de Raindance Select E 300 of ziet u uzelf al zingen onder de brede hoofddouche van de Raindance Select E 360? U hebt voldoende tijd om een Hansgrohe Showerpipe te kiezen, zolang de factuur maar uiterlijk 31 december 2018 bij Hansgrohe binnen is.

Waar zijn de Raindance Select Showerpipes verkrijgbaar?

De Hansgrohe Raindance Select Showerpipes zijn verkrijgbaar bij alle Sanidrõme showrooms. Kom snel langs en wij vertellen u alles over de Hansgrohe Showerpipes.