Het is wel zo prettig dat u geen half uur hoeft te wachten voordat uw bad vol is. Of dat er een krachtige straal warm water uit uw douche komt. Ook als elders in huis een warmwaterkraan wordt opengedraaid. Een luxe badkamer wordt pas echt ultieme wellness met een warmwatervoorziening van Nefit op topniveau. In een badkamer van Sanidrõme bent u altijd verzekerd van dit comfort. En wel onmiddellijk, met extra veel warm water en zonder temperatuurschommelingen of verspilling van water en energie. Jarenlang. En natuurlijk met de hulp van een slimme EasyControl thermostaat van Nefit Bosch, zodat uw HR-ketel altijd en overal bediend kan worden via uw smartphone of tablet.

Sanidrõme geeft u deskundig advies op maat en biedt vakkundige installatie en onderhoud van uw HR-ketel. Ook bij storingen. Bezoek nu één van de Sanidrõme Nefit dealers bij u in de buurt en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden. 

De slimme thermostaat EasyControl – heel easyEasyControl ZwartWit

Er zijn veel slimme thermostaten, maar deze is anders: EasyControl is misschien wel de slimste en eenvoudigste thermostaat op de markt. Bovendien ziet hij er goed uit. EasyControl is een unieke, intelligente oplossing. De thermostaat ziet wanneer er iemand thuis is en zorgt automatisch voor de juiste temperatuur. Als u wilt, voor iedere kamer afzonderlijk. Ook super eenvoudig te bedienen op afstand via uw smartphone en tablet. De EasyControl is zelflerend en past zich automatisch aan uw levensritme aan. Zo bespaart u energie zonder dat u het merkt. Eenvoudig, toch?

Wilt u meer weten over de EasyControl, download dan de brochure of bekijk de video.

Met Nefit kiest u voor topkwaliteit

Nefit is de uitvinder van de energiezuinige CV-ketel met een hoog rendement, de zogenaamde HR-ketel. Met bijna 40 jaar innovatie en ervaring in hoog rendement en bijna vier miljoen geplaatste Nefit HR-toestellen, biedt Nefit een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Een badkamer van Sanidrõme wordt ultiem genieten met een warmwatervoorziening van Nefit op topniveau. Indien gewenst met de hulp van een slimme Nefit Bosch EasyControl thermostaat, zodat uw HR-ketel altijd en overal bediend kan worden via uw smartphone of tablet.

Recycle Bonus nu tot €375 voordeelRecycle Bonus

Profiteer tot 31 maart ook nog van de Nefit Bosch Recycle Bonus tot €375 voordeel. Wie nu een oude CV-ketel inruilt voor een nieuwe Nefit HR-ketel, warmtepomp en/of zonneboiler profiteert niet alleen van een lagere gasrekening, maar ook van de Nefit Bosch Recycle Bonus. Hoe duurzamer, hoe hoger de bonus: van €75 bij elke HR-ketel, tot wel € 375 bij aanschaf van een hybride combinatie met zonneboiler. Vraag het uw Sanidrõme Nefit dealer of kijk op nefit-bosch.nl/recyclebonus voor de actievoorwaarden.

Kies uw Sanidrõme Nefit dealer

Sanidrõme van den Buijs – Breda
Sanidrõme van Grinsven – Rosmalen
Sanidrõme Hofland – Woudenberg
Sanidrõme Huisman – Gouda
Sanidrõme Huisman – Joure
Sanidrõme Gebr. Klok – Diever
Sanidrõme ter Laak – Noordwijkerhout
Sanidrõme Vis – De Lier
Sanidrõme van Lieshout – Veghel
Sanidrõme Oomen – Grave