Hansgrohe heeft een innovatieve douchestraal ontwikkeld, PowderRain genaamd. Krachtig en zacht tegelijk. Fluisterstil en spatarm. Laat u omhullen door het water en geniet intens van deze verkwikkende noviteit.

T/m 30 juni 2019 ontvangt u cashback op uw aankoop van een hansgrohe PowderRain doucheproduct: 

  • €100 cashback op de PowderRain showerpipe
  • €25 cashback op de PowderRain douchesets
  • €10 cashback op de PowderRain handdouche

alle doucheproducten2

Krachtig en zacht, spatarm en fluisterstil

De innovatieve hansgrohe PowderRain straal is zeer veelzijdig: krachtig en zacht tegelijk. Dit komt doordat het water over 6x zo veel straalgaatjes wordt verdeeld. Hierdoor ontstaat een heel volle waterstraal die krachtig genoeg is om de haren uit te spoelen en zacht genoeg is om heerlijk ontspannen te douchen. Het water van de hansgrohe PowderRain straal spat niet van de huid af en blijft langer op de huid liggen. Hierdoor lijkt de douche warmer, alsof u helemaal omhuld bent door water! Extra fijn bij bijvoorbeeld open inloopdouches. Ook spat het water niet op de grond. Het water stroomt rustig naar de afvoer. U kunt de kraan zelfs een graad kouder zetten: ook nog eens goed voor milieu en portemonnee! Bijkomend voordeel van de hansgrohe PowderRain douchestraal, is dat deze tot 20% stiller is dan iedere andere douchestraal voor het optimale wellness gevoel thuis. Kom volledig tot rust met hansgrohe PowderRain!

Tot €100 cashback op hansgrohe PowderRain

Wilt u ook het ultieme doucheplezier beleven? Kom dan naar Sanidrõme voor de hansgrohe Showerpipe met PowderRain en ontvang €100 cashback!