Roze vlinder BIDBij aankoop van een badkamer inclusief installatie* kunt u kiezen voor €500 korting op Keuco kranen, douchegarnituren en accessoires of: 

 

*Acties zijn geldig van 1 april t/m 31 mei 2017. Vraag naar de voorwaarden in onze showrooms. 

Uw badkamer weerspiegelt uw persoonlijke smaak. U wilt een badkamer waarin u zich thuis voelt en die natuurlijk mooi en praktisch is. U kiest voor de badkamer stijl die bij u past. Met Keuco badkameraccessoires en kranen met bijpassende douchegarnituren uit één en dezelfde collectie wordt die badkamer stijl maximaal doorgetrokken. Het specifieke design van een collectie wordt tot in detail doorgevoerd op alle producten daarbinnen. 

IXMO kranen: less is more

Met de innovatieve IXMO kranen van KEUCO kiest u voor douchekranen met een minimalistisch design. Meerdere functies, zoals slangaansluiting, douchehouder en omschakelaar worden
in één kraanelement samengevoegd. Het aantal elementen aan de wand wordt hierdoor beperkt, wat zorgt voor een rustiger aanzicht vanuw douche.

KEMI IXMO DU Stabbrause The KEMI IXMO 2

Keuco badkameraccessoires

Keuco badkameraccessoires geven uw badkamer of toilet een opgeruimd karakter. Waar laat u anders uw toiletspullen? Met een handdoek-, glashouder en zeepdispenser bij de wastafel zijn rondslingerende toiletspullen verleden tijd en heeft u alles netjes binnen handbereik. Het doucheplanchet met geïntegreerde wisser voorkomt dat uw doucheartikelen vallen. Cosmetica-/scheerspiegels met verlichting of vergroting zijn een welkome aanvulling bij uw gezichtsverzorging. Kiest u alle Keuco badkameraccessoires uit één collectie, dan oogt de badkamer tot in de puntjes doordacht en geeft u de finishing touch aan uw badkamer en toilet.

Edition 400 38 Edition 400 36 Edition 400 47