Roze vlinder BIDBij aankoop van een badkamer inclusief installatie* kunt u kiezen voor €500 korting op een Primabad badmeubel of:

 

*Acties zijn geldig van 1 april t/m 31 mei 2017. Vraag naar de voorwaarden in onze showrooms.  

Primabad badmeubelen: sfeerbepalend en opgeruimd

In de badkamer is een passend badkamermeubel onmisbaar. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, vochtbestendig zijn en kwaliteit uitstralen. Primabad biedt een ruim assortiment badkamermeubelen in uiteenlopende stijlen, waarvan u jaren kunt genieten.

• Te combineren met losse kasten, spiegels en spiegelkasten
• Zéér ruime keuze uit wastafelbladen, maten en kleuren
• Vakkundig gemonteerd door Sanidrõme

Exclusive XL

De serie Exclusive XL is een design badkamermeubel waarmee u de badkamer een individuele stijl kunt geven. De greeploze afwerking of de combinatie met grepen (optioneel met LED-verlichting) zorgen voor een strakke en een eigentijdse vormgeving. Nieuw in deze lijn is de extra brede hoge kast. De laden zijn voorzien van sluitdemping.

EXCLUSIVE 1200 FOTO 09 EXCLUSIVE XL

Original Maatwerk badmeubelen

De serie Original laat maatwerk en design ineen vloeien en is leverbaar in meer dan 30 frontkleuren. Maatwerk is mogelijk tot wel 280cm breed in combinatie met opbouw waskommen en 1 of 2 wasbakken geïntegreerd. De luxe laden met zelfsluiting en de doorlopende greeplijsten met optionele geïntegreerde LED-verlichting zorgen voor een modieuze uitstraling. 

ORGINAL 1600 MODEL FOTO 26 ORIGINAL