Roze vlinder BIDBij aankoop van een badkamer inclusief installatie* kunt u kiezen voor €500 korting op Villeroy & Boch tegels of: 

 

*Acties zijn geldig van 1 april t/m 31 mei 2017. Vraag naar de voorwaarden in onze showrooms. 

Licht of donker, met of zonder motief: tegels zijn dé sfeermakers in de badkamer. Met de unieke tegelcollectie van Villeroy & Boch, die zich kenmerkt door innovatieve tegeldesigns, creëert u uw eigen sfeer en kiest u voor de meest ideale afwerking voor wanden en vloeren in uw badkamer. De onderhoudsvriendelijke toplaag zorgt ook nog eens voor extra schoonmaakgemak!

NewTown

Iedereen heeft het tegenwoordig over vintage. De serie NewTown van Villeroy & Boch Tegels doet met zijn grote decortegels denken aan voormalige Villeroy & Boch decors uit de beginjaren van de 20e eeuw en tonen – telkens in zes kleuren – zes verschillende ornamenten uit het einde van de 19de eeuw. De used-look laat de decors er uitzien als echte historische tegels met gebruikssporen, maar ze beschikken over alle technische voordelen van een nieuwe tegel met vuilafstotende toplaag. 

NEWTOWN DETAIL WAND 0915

Metallic Illusion

Roest is als vormgevingsinstrument in de kunst- en architectuurwereld een vaste waarde geworden. Het fascinerende daaraan is de schoonheid van het kleurveranderingsproces, dat wisselt van donkerbruin tot witgroen in de meest uiteenlopende kleurnuances. De Villeroy & Boch tegels Metallic Illusion, in moderne grootformaten tot 60 x 120 cm, sluit aan bij deze stijl. Op de oppervlakken met de basisstructuur van beton zijn verlopende, warme roestkleuren zichtbaar, alsof verschillende metalen elementen in een lang proces hun sporen hebben achtergelaten.

METALLIC ILLUSION DETAIL BO

Voor het laatste nieuws over tegels van Villeroy & Boch (o.a. brochures, video's en innovaties) kunt u de app 'Media World Tiles APP' gratis downloaden.