Roze vlinder BIDBij aankoop van een badkamer inclusief installatie* kunt u kiezen voor €500 korting op een Villeroy & Boch toilet zonder spoelrand (DirectFlush) of: 

*Acties zijn geldig van 1 april t/m 31 mei 2017. Vraag naar de voorwaarden in onze showrooms. 

Bekijk hier de werking van de DirectFlush.

Villeroy & Boch DirectFlush toilet: de toiletinnovatie voor vierdubbel schoonmaakgemak

Één van de Villeroy & Boch innovaties is het spoelrandloze Villeroy & Boch DirectFlush toilet voor vierdubbel schoonmaakgemak: het DirectFlush toilet is makkelijk te reinigen door de vlakke spoelrand en vuilafstotende toplaag en voorzien van een antibacteriële beschermingslaag en geïntegreerde toiletverfrisser (ViFresh). Dat comfort wilt u toch ook? 

DirectFlush

DirectFlush toiletten van Villeroy & Boch kunnen dankzij hun innovatief design zonder spoelrand bijzonder snel en grondig worden gereinigd. Bij een toilet met gesloten spoelrand is de spoelrand over het algemeen moeilijk bereikbaar voor reiniging en daarom kunnen bacteriën zich op deze plaats gemakkelijk ophopen. Doordat de open spoelrand voorzien is van glazuur kan het toilet snel en eenvoudig schoongemaakt worden.

De voordelen van een DirectFlush-toilet:

  • Eenvoudige reiniging en verzorging zonder achterblijvend restmateriaal dankzij het design zonder spoelrand
  • Spoeling van de volledige binnenkant van het closet
  • Nauwkeurige en spatvrije waterloop tot direct onder de rand van het toilet

Nog meer hygiëne met ViFresh

Veel vrouwen vinden toiletblokjes lekker ruiken, maar het plaatsen en wisselen is vaak gedoe: ze passen niet om de rand, het is onhygiënisch als je ze weer moet aanraken en het geeft resten in het toilet. Met de nieuwe Vifresh van Villeroy & Boch is dat verleden tijd. De innovatieve houder voor toiletblokken is achter de toiletzitting vrijwel onzichtbaar in het keramiek geïntegreerd. Gewoon het dekseltje openen, een toiletblok plaatsen en het deksel weer sluiten. Bij elke spoeling komt er een aangename frisse geur in uw badkamer vrij.

De voordelen van ViFresh:

  • ViFresh zorgt voor een frisse geur en hygiënische reiniging bij elke spoeling
  • Het bakje wordt eenvoudig en hygiënisch gevuld zonder de toiletpot aan te raken
  • ViFresh is geschikt voor in de handel verkrijgbare toiletblokken en gels
  • Het onderhoudsmiddel wordt altijd gelijkmatig gedoseerd
  • Een excellent spoelvermogen is gegarandeerd

2170059 visual DirectFlush