Heeft u een schuin dak, wilt u de zijwand van de douchecabine op de badrand plaatsen of moet er misschien een hoek(je) uit het glas? Met de maatwerk douchewanden van Aquaconcept levert en plaatst Sanidrõme een douchewand die exact past bij uw individuele situatie, stijl en budget. Toch liever een standaardmaat? Ook dat kan met Aquaconcept!

U droomt ervan uw badkamer om te toveren tot een wellnessparadijs. Een plek om te relaxen, uzelf te verwennen. Precies naar uw eigen wensen en stijl. Aquaconcept, specialist in douches op maat, heeft alles in huis om dit te realiseren. Aquaconcept produceert douchewanden van duurzame materialen en koppelt modern design aan onderhouds- en gebruiksgemak. 

AC Styleconcept serie gesStyle Concept douchewanden

De serie Style Concept van Aquaconcept is een subtiele combinatie van hoogwaardige materialen en de modernste lasertechnologie. Het resultaat: een bijzonder aantrekkelijke en evenwichtige douche waarbij glas en scharnieren in elkaar vloeien. Niet alleen een prachtig stukje design, maar bovenal een genot in het onderhoud. Een slim doucheconcept met design allures en leverbaar op maat.

Sky Concept serie 141Sky Concept douchewanden

Bestaat er een andere manier om een douchewand te installeren dan met een klassieke montage tegen een muur of op een vloer? Als antwoord hierop ontwikkelde Aquaconcept het nieuwe systeem Sky Concept. Alle profielen worden op of onzichtbaar in het plafond bevestigd. De voordelen zijn op de eerste plaats esthetisch: er ontstaat een perfecte afscherming zonder zichtbare lijnen of contouren bovenaan. Daarbij zorgt het systeem voor meer comfort: de douche is volledig afgeschermd tegen tochtbewegingen en blijft dus warmer.

 

 

Steel Concept douchewanden

Wall Concept serie 212 21

De naam zegt het al. Aquaconcept heeft deze interieurtrend vertaald naar douchewanden bestaande uit zwart staal en 8mm veiligheidsglas. Een zwart mat geraamte scheidt de natte ruimte van de rest van de badkamer. Verkrijgbaar in één zwart mat kader, of onderverdeeld in 3 of 6 glasraamdelen.

Flex Xower Light X01 HRKwaliteitsdesign voor een kleiner budget

Met de Comfortlijn bewijst Aquaconcept dat stijlvolle designdouches niet duur hoeven te zijn. Dit programma douchewanden omvat standaardproducten in standaardmaten met een betaalbare kwaliteit: inloopdouches, douchewanden, schuifdeuren en draaideuren al dan niet met zijpanelen. Dankzij de grote regelbaarheid (tot 19 cm) passen deze onderhoudsvriendelijke douches perfect in verschillende situaties.