BELANGRIJKE UPDATE: vanwege het Coronavirus hebben wij de Badkamer Inspiratie Dagen gecanceld. De meeste showrooms zijn wel open en volgen de richtlijnen van het RIVM op. Kijk voor actuele openingstijden bij de Sanidrõme showroom bij u in de buurt.

Droomt u van een nieuwe badkamer, een trendy inloopdouche of van een badkamer met meer gemak en comfort? Kom dan langs bij Sanidrõme en laat u inspireren tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen op 20, 21 & 22 maart 2020!

Een weekend vol inspiratie

Tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen valt er volop badkamerinspiratie te beleven bij Sanidrõme! Deze open dagen geven u de gelegenheid vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showrooms en uw ideale badkamer te ontdekken, door middel van diverse testactiviteiten van (wellness)producten. Zo kunt u alvast uw nieuwe badkamer beleven! Natuurlijk zijn naast kwaliteitsmerken sanitair en tegels ook verschillende badkamer- en toiletopstellingen in uiteenlopende stijlen te zien én worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Onder het genot van een hapje en drankje maakt u kennis met Sanidrõme.

Persoonlijk, deskundig advies en ontwerp van uw nieuwe badkamer

Naast het ruime aanbod aan badkamerinspiratie tijdens de open dagen, kunt u zich uitgebreid laten informeren over wat Sanidrõme voor u kan betekenen. Wilt u graag advies bij het ontwerpen van uw droombadkamer? Meld u dan vooraf aan voor één van de gratis ontwerpsessies tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen. Onze badkamerexperts staan klaar om de betere badkamer voor u te ontwerpen. Vooraf inschrijven voor een gratis ontwerpsessie kan via de website van een aantal Sanidrõme showrooms hieronder*.

Met eigen vakmensen maken wij hét verschil

Het kiezen van een nieuwe badkamer is een leuk en spannend, maar soms ook ingewikkeld traject. Bij Sanidrõme mag u rekenen op vakmanschap. Met onze eigen vakbekwame badkameradviseurs, installateurs en tegelzetters zorgen wij niet alleen voor deskundig advies met een creatief badkamerontwerp, maar installeren wij uw nieuwe badkamer met vakkundige uitvoering en hoogwaardige afwerking. U wordt van A t/m Z ontzorgd, heeft één aanspreekpunt en geniet met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme nog vele jaren van uw nieuwe badkamer en/of toilet. 

Gratis goodiebag

Kortom, er valt een hoop te beleven tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen! Bovendien ontvangt u als bezoeker een gratis goodiebag van Sanidrõme met leuke attenties, waaronder het 164 pagina dikke inspiratiemagazine BadkamerBreed vol badkamerinspiratie, trends en tips. Graag zien we u op 20, 21 of 22 maart in één van onze showrooms! 

Hieronder vindt u een overzicht van alle deelnemende showrooms.

Wilt u zich aanmelden voor een gratis ontwerpsessie? Kies dan een showroom met *.

Klik op de naam van één van onze showrooms voor meer informatie.

Graag tot dan!

Drenthe
Sanidrõme Gebr. Klok, Diever
Sanidrõme Bruins, Roden

Friesland
Sanidrõme Huisman, Joure*

Gelderland
Sanidrõme Helmink, Doetinchem
Sanidrõme Fleming, Lochem*

Groningen
Sanidrõme het Badhuis, Scheemda

Overijssel
Sanidrõme Ben Scharenborg, Haaksbergen
Sanidrõme Pieter de Hoog, Kampen*

Limburg
Sanidrõme Hilhorst, Kerkrade*

Noord-Brabant
Sanidrõme Pennings, Boxmeer*
Sanidrõme van den Buijs, Breda
Sanidrõme Thijssen, Deurne
Sanidrõme Jans-Beeke, Gemert*
Sanidrõme van de Ven, Knegsel
Sanidrõme van Grinsven, Rosmalen*
Sanidrõme Lindom, Tilburg*
Sanidrõme van Lieshout, Veghel

Noord-Holland
Sanidrõme van Scheppingen, De Kwakel
Sanidrõme IJsselmuiden, Grootebroek*
Sanidrõme Riba, Wormer

Utrecht
Sanidrõme Hardeman, Veenendaal*
Sanidrõme Hofland, Woudenberg*

Zuid-Holland
Sanidrõme Vis, De Lier
Sanidrõme Huisman, Gouda
Sanidrõme ter Laak, Noordwijkerhout*
Sanidrõme Papendrecht, Papendrecht

Publicatiedatum: 5 februari 2020