Droomt u van een nieuwe badkamer, een trendy inloopdouche of van een badkamer met meer gemak en comfort? Kom dan langs bij Sanidrõme en laat u inspireren tijdens de Badkamer Inspiratieweken vanaf zaterdag 19 september tot en met 31 oktober en ontvang een gratis goodiebag.

Volop badkamerinspiratie bij Sanidrõme

Tijdens de Badkamer Inspiratieweken valt er volop badkamerinspiratie te beleven bij Sanidrõme! Het geeft u de gelegenheid vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showrooms en uw ideale badkamer te ontdekken, door middel van diverse testactiviteiten van (wellness)producten. Zo kunt u alvast uw nieuwe badkamer beleven!

Natuurlijk zijn naast kwaliteitsmerken sanitair en tegels ook verschillende badkamer- en toiletopstellingen in uiteenlopende stijlen te zien én worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Onder het genot van een kopje koffie maakt u kennis met Sanidrõme.

Persoonlijk, deskundig advies en ontwerp van uw nieuwe badkamer

Naast het ruime aanbod aan badkamerinspiratie, kunt u zich uitgebreid laten informeren over wat Sanidrõme voor u kan betekenen. Wilt u graag advies bij het ontwerpen van uw droombadkamer? Meld u dan vooraf aan voor één van de gratis ontwerpsessies tijdens de Badkamer Inspiratieweken. Onze badkamerexperts staan klaar om de betere badkamer voor u te ontwerpen. Vooraf inschrijven voor een gratis ontwerpsessie kan via de website van een aantal Sanidrõme showrooms hieronder*.

Met eigen vakmensen maken wij hét verschil

badkamer inspiratieweken landingspagina

Het kiezen van een nieuwe badkamer is een leuk en spannend, maar soms ook ingewikkeld traject. Bij Sanidrõme mag u rekenen op vakmanschap. Met onze eigen vakbekwame badkameradviseurs, installateurs en tegelzetters zorgen wij niet alleen voor deskundig advies met een creatief badkamerontwerp, maar installeren wij uw nieuwe badkamer met vakkundige uitvoering en hoogwaardige afwerking. U wordt van A t/m Z ontzorgd, heeft één aanspreekpunt en geniet met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme nog vele jaren van uw nieuwe badkamer en/of toilet. 

Gratis goodiebag tijdens de Badkamer Inspiratieweken

Er valt een hoop te beleven tijdens de Badkamer Inspiratieweken! Bovendien ontvangt u als bezoeker een gratis goodiebag met leuke attenties, waaronder het 164 pagina dikke inspiratiemagazine BadkamerBreed vol badkamerinspiratie, trends en tips (op=op).  

Bezoek veilig onze showrooms

Onze showrooms zijn veilig te bezoeken, indien u wenst op afspraak. Al onze medewerkers volgen de richtlijnen van het RIVM op en zullen extra hygiënemaatreglen hanteren. De gezondheid van onze medewerkers en klanten hebben de hoogte prioriteit. Hier vindt u meer informatie over onze COVID-19 maatregelen.  

 

Hieronder vindt u een overzicht van alle deelnemende showrooms.

Wilt u zich aanmelden voor een gratis ontwerpsessie? Kies dan een showroom met *.

Klik op de naam van één van onze showrooms voor meer informatie.

Graag tot ziens!

Drenthe
Sanidrõme Gebr. Klok, Diever
Sanidrõme Bruins, Roden

Friesland
Sanidrõme Huisman, Joure

Gelderland
Sanidrõme Helmink, Doetinchem*
Sanidrõme Fleming, Lochem*

Groningen
Sanidrõme het Badhuis, Scheemda

Overijssel
Sanidrõme Ben Scharenborg, Haaksbergen*
Sanidrõme Pieter de Hoog, Kampen*

Limburg
Sanidrõme Hilhorst, Kerkrade*

Noord-Brabant
Sanidrõme Pennings, Boxmeer*
Sanidrõme van den Buijs, Breda
Sanidrõme Thijssen, Deurne
Sanidrõme Jans-Beeke, Gemert*
Sanidrõme van de Ven, Knegsel
Sanidrõme van Grinsven, Rosmalen
Sanidrõme Lindom, Tilburg
Sanidrõme van Lieshout, Veghel

Noord-Holland
Sanidrõme van Scheppingen, De Kwakel
Sanidrõme IJsselmuiden, Grootebroek
Sanidrõme Riba, Wormer

Utrecht
Sanidrõme Hardeman, Veenendaal
Sanidrõme Hofland, Woudenberg*

Zuid-Holland
Sanidrõme Vis, De Lier
Sanidrõme Huisman, Gouda
Sanidrõme ter Laak, Noordwijkerhout*
Sanidrõme Papendrecht, Papendrecht

Publicatiedatum: 17 augustus 2020