assentiEen badkamermeubel is onmisbaar in uw badkamer. Uitermate praktisch dankzij de opbergruimte en vooral ook sfeerbepalend. Met de maatwerk oplossingen van Assenti maken wij uw badkamermeubel compleet naar uw wens, zonder enige beperking in afmetingen.
U combineert kleuren, maten, stijlen en materialen en kiest bovendien zelf uw grepen, verlichting en spiegelkast.

Een Assenti badkamermeubel kan geselecteerd worden uit de bestaande Assenti badkamermeubel collectie of specifiek gevormd worden naar uw wensen. Maak uw keuze uit de vele mogelijkheden die Assenti aanbiedt, zowel voor de afwerking van de kasten als voor de keuze van het wastafelblad. Kies voor de kasten uit een afwerking in mat of hoogglans lak, melamine of fineer en combineer met een Assenti wastafel in Dzignstone Solid Surface of wastafelblad uit natuursteen. 

Executive 2 maatwerk Asse Pure 300 cm

De voordelen van een Assenti badkamermeubel

  • Kwaliteit gewaarborgd door productie in eigen beheer
  • Hoogwaardige materialen MDF en natuursteen als basisproduct
  • Naar wens een matte of glanzende afwerking
  • Badkamermeubel op maat mogelijk zonder enige beperking in afmeting

Vakkundige installatie door Sanidrõme van uw Assenti badkamermeubel

Voor het dagelijks in gebruik kunnen nemen van uw Assenti badkamermeubel met de garantie voor jarenlang plezier, is het van essentieel belang dat deze vakkundig wordt gemonteerd. Bij Sanidrõme mag u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs monteren uw Assenti badkamermeubel geheel naar wens en zorgen zij voor de juiste afstelling van alle laden en deuren.

Bezoek een Sanidrõme showroom

Kom naar één van de Sanidrõme showrooms en ontdek de badkamermeubelen van Assenti. Laat u inspireren door de vele badkameropstellingen. Heeft u al ideeën over uw nieuwe badkamer? En wilt u daarover graag in gesprek met een Sanidrõme badkameradviseur? Vraag dan hier een afspraak aan. 

Ontwerp uw badkamer

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief ontwerp, dan ontvangen wij u graag in één van onze showrooms. Kom langs en laat u vrijblijvend adviseren.

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreed

Badkamerbreed 2019 vrijstaand2 onlineHaal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij uw Sanidrõme showroom en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek.

Publicatiedatum: 8 oktober 2019