Gezondheid is ons belangrijkste goed. In een tijd waarin steeds meer eisen aan het individu gesteld worden, is lichamelijk en geestelijk in balans zijn belangrijker dan ooit. Want alleen dan kunnen we ook op langere termijn fit en gezond blijven. Met de kennis over de veelzijdige positieve werking van water biedt Dornbracht maatwerk wellnessoplossingen voor thuis. Ontdek hoe uw badkamer met Dornbracht Spa-producten wordt omgetoverd tot uw eigen home spa.

Een Dornbracht douche: voor spirituele kracht, energie en reiniging van uw geest

Een Dornbracht douche is een unieke douchebeleving die verder gaat dan lichaamsreiniging alleen. De bijzondere dimensies die Dornbracht aan douchen geeft komen voort uit drie visies:

  • Performing water: een veelvoud aan vormen van water
  • Smart water: toepassing van digitalisering
  • Transforming water: de transformerende werking van water, licht en geur op de mens

Dornbracht Performing Water

Performing Water staat voor de watercompetentie van Dornbracht in de badkamer. Met name voor de grote variatie aan vormen waarmee Dornbracht-producten het water aan de mensen aanbieden: water in de vorm van regen, water als heldere, krachtige stortvloed, water als energieke of juist zachte, omhullende straal – gevarieerder kan de ontmoeting met het element water haast niet zijn. Nieuw hierin is Dornbracht Aquapressure. Met behulp van de nieuwe Dornbracht massagedouches WaterFan en WaterCurve worden stijve spieren en acupunctuurpunten gemasseerd en meridianen selectief gestimuleerd. Zo kunt u thuis genieten van dagelijkse watermassages, die tegelijk bijdragen aan een gezonde levensstijl. Bent u geïnteresseerd in de Aquapressure van Dornbracht? Bekijk dan hier de brochure of vraag ernaar bij uw Sanidrõme badkamerspecialist.

Dornbracht Smart Water

Hoe kunnen de handelingen in de badkamer door digitaal gestuurde kranen worden ondersteund? Het bedienconcept Smart Water van Dornbracht biedt antwoorden: bijvoorbeeld door nuttige instellingen vooraf en hulprijke functies voor alledaags gebruik. Of door fascinerende choreografieën met meerdere waterpunten. Of het nu in de douche, aan de wastafel of aan de badkuip is: Met Dornbracht Smart Water kunnen de bedieningselementen en waterpunten individueel worden aangebracht. Door het concept kan in alle vrijheid worden gepland en vormgegeven. Comfortfuncties zoals het automatisch vullen van het bad of de warm-up functie van de douche bieden extra meerwaarde.

Dornbracht Transforming Water

Transforming Water staat voor het transformerende effect van water op de mens, mogelijk gemaakt door de speciale Ambiance Tuning Technique (ATT) van Dornbracht. In een virtuoos samenspel van architectuur, design en intelligente regelingstechnologie ontstaan uniek zinnelijke waterbelevingen en harmonische choreografieën uit water, lucht en geur.

Wilt u graag meer weten over de uiteenlopende toepassingen van de douches en kranen van Dornbracht? Loop dan eens binnen bij uw Sanidrõme badkamerspecialist.

 

 

Publicatiedatum: 31 augustus 2018