Sunshower gelooft in de positieve effecten van zonlicht. Zonlicht voedt en verzorgt uw lichaam. Sunshower maakt onmisbaar zonlicht het hele jaar door toegankelijk tijdens uw dagelijkse doucheritueel door de combinatie van infrarood en UV-licht. 

De warmte van infrarood werkt ontspannend en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, waardoor rug-, nek- en reumatische klachten en bovendien spierpijn verminderen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, zorgt voor een betere weerstand, verhoogt het energieniveau en geeft u een gezonde teint.

Ontdek de kracht van Sunshower bij Sanidrõme! 

Sunshower1 Sunshower 2

Kom kijken tijdens de Badkamer Inspiratieweken

Kom kijken tijdens de Badkamer Inspiratieweken van zaterdag 19 september tot en met 31 oktober en ontdek Sunshower bij Sanidrõme. In de showrooms zijn verschillende badkameropstellingen te zien én onder het genot van een kopje koffie worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Bovendien ontvangt u een gratis goodiebag bij uw bezoek (op=op).

Ontwerp uw badkamer online of samen met onze badkameradviseur

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief ontwerp, dan ontvangen wij u graag in één van onze showrooms.  

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreedBadkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij Sanidrõme en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek.

Publicatiedatum: 8 september 2020