vasco

HSK is een familiebedrijf, gevestigd in het hart van het Sauerland en staat bekend als douchecabine specialist die garant staat voor uitstekende kwaliteit, tijdloos modern design en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. De eigen glasverwerking is voorzien van een zeer hoog kwaliteitsniveau en alle HSK-douchecabines kunnen voor iedere situatie en naar uw persoonlijke wensen op maat worden gemaakt. 

Een gesloten douche biedt comfortabele voordelen: u blijft warm én uw badkamer blijft droog. De nieuwe douchewand Atelier Plan van HSK, bekroond met de iF DESIGN AWARD 2020, heeft een soepel te openen glazen schuifdeur met softclose sluiting, een ruime instap en is eenvoudig te reinigen. if designaward2020 red l rgbDeze moderne douchewand is ook op maat leverbaar als nisdeur en hoekoplossing met keuze uit chroom of trendy mat zwart voor profiel en greep.

 

Exklusiv    APL DT RN fog mattschwarz

Vakkundige montage door Sanidrõme van uw douchewand

Naast uitstekende kwaliteit, extra comfort en tijdloos design is het van essentieel belang dat uw douchewand van HSK vakkundig wordt gemonteerd. Bij Sanidrõme kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs monteren uw douchewand vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Een douchewand van HSK eens bewonderen?

Kom dan langs bij Sanidrõme en laat u inspireren in één van onze showrooms! Vind uw dichtstbijzijnde showroom hier.

Ontwerp uw droombadkamer

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief 3D ontwerp, dan ontvangen wij u graag in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies. 

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreed

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij uw Sanidrõme showroom en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek!

Badkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

 

Publicatiedatum: 2 maart 2020