Een badkamerplafond van Luxalon is prachtig en praktisch. Voor elke badkamer. Met Luxalon levert Sanidrõme plafonds in diverse paneelbreedtes en kleuren. Houdt u van rustgevend wit, van warme terra-tinten, of gaat u juist voor metaalkleuren? U heeft ruime keuze uit het aanbod van Luxalon!

Door te variëren met kleuraccenten, verlagingen, inbouwspots of panelen van verschillende breedtes, bereikt u verrassende effecten! Zo kunnen de plafonds van Luxalon heel goed onder een schuine kap, of diagonaal worden geplaatst, met als optisch effect een visueel bredere ruimte.

De plafondsystemen van Luxalon zijn altijd 100% vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. Bezoek één van de Sanidrõme showrooms voor vragen, advies en natuurlijk de vakkundige montage van uw Luxalon badkamerplafond. Inclusief plaatsing van spots, audio en andere extra’s.

Vijf praktische redenen om te kiezen voor een prachtig plafond van Luxalon in uw badkamer:

  • Vochtbestendig - geen schimmel of muffe luchtjes
  • Onderhoudsarm - nooit meer witten
  • Hoogwaardige afwerking - leidingen weggewerkt, maar toegankelijk
  • Keuze uit 16 kleuren
  • Montage door Sanidrõme

Jans Beeke plafond plafontmonteren2zw 2019

Vakkundige montage door onze eigen vakmensen

Naast onderhoudsarm, vochtbestendig én mooi design is het van essentieel belang dat uw Luxalon badkamerplafond vakkundig wordt gemonteerd. Bij Sanidrõme kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs monteren uw alluminium plafond met ingebouwde led spots en eventueel speakers vakkundig, zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Kom kijken tijdens de Badkamer Inspiratieweken

Kom kijken tijdens de Badkamer Inspiratieweken van zaterdag 19 september tot en met 31 oktober en ontdek uw ideale badkamerplafond van Luxalon bij Sanidrõme. In de showrooms zijn verschillende badkameropstellingen te zien én onder het genot van een kopje koffie worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Bovendien ontvangt u een gratis goodiebag bij uw bezoek (op=op).

Ontwerp uw badkamer online of samen met onze badkameradviseur

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief ontwerp, dan ontvangen wij u graag in één van onze showrooms.  

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreedBadkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij Sanidrõme en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek.

Publicatiedatum: 8 september 2020