vasco

Met Geberit kiest u naast een mooi design van uw badkamer ook voor comfort, functionaliteit en onderhoudsgemak. Geberit hecht veel waarde aan het creëren van toegevoegde waarde en comfort in de badkamer, waarbij design en functie hand in hand gaan. De Geberit AquaClean douchewc is daar een goed voorbeeld van.

De douchewc wordt steeds populairder. Het principe achter een douchewc is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de douchearm tevoorschijn die uw onderlichaam reinigt met een warme waterstraal. Zacht, natuurlijk en bijzonder hygiënisch. De nieuwe Geberit AquaClean Sela biedt dit comfort in een elegant ontwerp.

Hoe werkt het?

AquaClean Mera Comfort WhirlSpray II1De unieke, gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, die toegepast is in de nieuwe AquaClean Sela, zorgt voor een vederzachte en tegelijk optimale reiniging van het onderlichaam. De spoelrandloze douchewc spoelt stiller en grondiger vanwege de efficiënte TurboFlush spoeling. Hierdoor spoelt het toilet grondiger en met minder water door dan een normale spoeling. Bovendien spoelt het zo zachtjes dat niemand 's nachts wakker wordt. Het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de AquaClean Sela geeft precies genoeg licht om ‘s nachts de weg te vinden en om daarna weer heerlijk verder te slapen. Bekijk de video hieronder voor een weergave van het gebruik van de
Geberit AquaClean Sela.

De voordelen op een rijtje

  • WhirlSpray douchetechnologie met vijf verstelbare waterstraalsterktes
  • Zachtreinigende ladydouche, die de vrouw een milde en natuurlijke intieme hygiëne biedt
  • Toilet zonder spoelrand, gemakkelijk te reinigen
  • Oriëntatielicht in diverse kleuren
  • Gebruikersdetectie en energiespaarmodus
  • Soft close mechanisme
  • Automatische douchekopreiniging, voor en na gebruik
  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening
  • Elegant en vlak design

Nieuw sfeerbeeld AquaClean   bigview 08033919   

Vakkundige installatie door Sanidrõme van uw Geberit douchewc

Naast comfort en onderhoudsgemak is het van essentieel belang dat uw douchewc vakkundig wordt geïnstalleerd. Bij Sanidrõme kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw douchewc vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

De Geberit Aquaclean Sela douchewc een uitproberen?

Kom dan langs bij Sanidrõme en laat u inspireren in één van onze showrooms! Vind uw dichtstbijzijnde showroom hier.

Ontwerp uw droombadkamer

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief 3D ontwerp, dan ontvangen wij u graag in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies. 

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreed

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij uw Sanidrõme showroom en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek!

Badkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

 

Publicatiedatum: 2 maart 2020