Douchewc’s zijn in opkomst. Steeds meer mensen raken vertrouwd met het reinigen met water op het toilet. Wie eenmaal de luxe van een douchewc heeft ervaren, wil niets anders meer. Met één druk op de knop komt de verborgen douchearm uit de douchewc tevoorschijn, die uw onderlichaam reinigt met een aangenaam warme douchestraal. Comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch. Maar het kan nóg comfortabeler. Geberit AquaClean maakt het verschil met haar unieke WhirlSpray douchetechnologie.

Tuma kleinMet de opkomst van de douchewc, is er ook een diversiteit aan aanbod op de markt gekomen. Om teleurstelling achteraf te voorkomen, is het belangrijk de douchestraal van het specifieke merk en model bij aankoop eerst te ervaren. De kwaliteit van de straal bepaalt namelijk de douchewc-ervaring. U kiest voor een douchewc, vanwege de voordelen van een geïntegreerde warm waterdouche. Essentieel is het dan ook, dat deze optimaal zijn werk doet én comfortabel aanvoelt. Immers, u gebruikt het elke dag. Wie écht de aangenaamste ervaring wil, kiest voor een Geberit AquaClean douchewc. Alleen AquaCleans van Geberit beschikken namelijk over de unieke WhirlSpray douchetechnologie. En dat verschil, dat merkt u! 

Optimale en vederzachte reiniging met Geberit AquaClean WhirlSpray

De Geberit AquaClean WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… het zijn namelijk twee stralen! Doordat beide stralen pulseren, ontstaan er duizenden luchtbellen in het water. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. De WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en vindt u daarom alleen in douchewc’s van Geberit. De AquaClean modellen Sela, Tuma en Mera zijn allen uitgevoerd met deze vederzachte WhirlSpray. Voorkom teleurstelling achteraf en ervaar de gekozen douchewc voor aankoop. Want… de ene straal is de andere niet.

Bent u geïnteresseerd in een Geberit AquaClean douchewc met WhirlSpray? Vraag ernaar bij uw Sanidrõme badkamerspecialist.

 

Publicatiedatum: 3 april 2018