Het inrichten van een comfortabele, veilige badkamer is heel goed mogelijk zonder concessies te doen aan design. Met Keuco kranen, douches en badkamer accessoires uit de collectie Plan wordt één stijl doorgetrokken en oogt uw badkamer tot in de puntjes doordacht. Sanidrõme adviseert u graag persoonlijk over extra comfort en veiligheid, zoals een douchezitje en chromen handgrepen voor extra houvast.

KEUCO PLAN S 12Keuco Plan S kranen: modern klassiek

De schuine uitloop aan de eenhendelmengkraan van de serie Plan S van Keuco volgt qua vorm de loop van het water. De oppervlakken in glanzend chroom, mat aluminium of kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal creëren individuele vrijheid. Bij alle Plan S kranen overtuigt de verticaal omhoog gerichte bedieningshendel, zowel esthetisch als praktisch. 

Keuco Plan badkamer accessoires

Badkamer accessoires uit de serie Plan zijn wereldwijd populair en heel gewild. Zoals de lotiondispenser met praktische bediening en de eenarmige handdoekhouder. Hoeveel design en functionaliteit kunnen accessoires bevatten? Meer dan het oog kan zien... in ieder geval bij het Keuco Plan doucheplanchet. Omdat in het ontwerp vrijwel onzichtbaar een wisser is geïntegreerd. 

Met het verstrijken van de jaren groeit vaak de behoefte aan comfort. Keuco Plan is een collectie die tijdloos mooi design combineert met extra comfort en zekerheid. Denk hierbij aan een opklapbaar douchezitje met rugleuning en een greep in de douche of naast het toilet voor stevig houvast. 

KEUCO PLAN ACC 14 KEUCO PLAN ACC 5 keuco douche klapzitting in

KEMI IXMO 5Minimalistisch design in de douche

Met de innovatieve IXMO kranen van Keuco kiest u voor douchekranen met een minimalistisch design. Meerdere functies, zoals slangaansluiting, douchehouder en omschakelaar worden in één kraanelement samengevoegd. Het aantal elementen aan de wand wordt hierdoor beperkt, wat zorgt voor een rustiger aanzicht vanuw douche.

 

Er is maar één licht: het juiste

KEUCO ROYAL LUMOS 1Is dat een spiegel of een kunstwerk? Deze vraag rijst bij de nieuwe spiegelkast Royal Lumos van Keuco. Met haar omringende, driezijdige lichtframe lijkt ze boven de dingen te zweven. In de open afzetplank krijgen uw favoriete producten een prominente plaats. De ledverlichting is in lichtkleur en intensiteit instelbaar: van daglicht-wit tot warm licht. De leds zijn individueel regelbaar via het intuïtieve bedieningspaneel.