De sfeer in uw badkamer wordt op het eerste gezicht bepaald door de inrichting, de vloeren en de wanden. Het plafond wordt vaak over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte, want juist het plafond kan een ongekend beeldbepalend effect hebben. Met de juiste keuze uit de Luxalon aluminium plafondcollectie kunt u uw plafond de uitstraling geven die past bij úw smaak en die ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk is.

Vochtbestendig en onderhoudsvrij

Een badkamer vraagt om vochtbestendige materialen. Dat geldt zeker ook voor het badkamerplafond. Een aluminium plafond van Luxalon is vochtbestendig en onderhoudsvrij, waardoor u geen last meer ondervindt van vocht en schimmel. Omdat de panelen zich snel aan de omgevingstemperatuur aanpassen behoort condensvorming bovendien tot het verleden. Logisch dus dat Sanidrõme een aluminium badkamerplafond adviseert en ook nog eens vakkundig voor u monteert.

Wat biedt Luxalon nog meer?

En dit Luxalon plafond heeft nog meer praktische voordelen. Overal in het plafond kunnen (LED)spots en audiospeakers worden ingebouwd. Zo kunt u uw badkamer sfeervol verlichten met voldoende licht, daar waar u het nodig heeft. Bovendien kunnen leidingen onzichtbaar weggewerkt worden en toch altijd toegankelijk blijven. En last but not least past een aluminium plafond, zoals type 300L met 300 mm brede panelen en recht omgezette kanten, ook perfect in een minimalistische badkamer.

Ontdek de mogelijkheden van Luxalon

Luxalon plafonds zijn leverbaar in diverse paneelbreedtes, dessins en kleuren, zoals rustgevend wit, warme terratinten en verschillende metaalkleuren. Door gebruik te maken van kleuraccenten, verlagingen, inbouwspots of panelen van verschillende breedtes kunt u verrassende effecten bereiken. Ook onder een schuine kap kan een Luxalon plafond prima gemonteerd worden. Wilt u graag visueel een bredere ruimte creëren? Plaats de plafonddelen dan diagonaal tegen het plafond voor een extra ruimtelijk effect.

Bent u geïnteresseerd in een Luxalon badkamerplafond? Bekijk dan hier de brochure of vraag ernaar bij uw Sanidrõme badkamerspecialist.

Largo 1 kleinLargo 3 klein

Publicatiedatum: 1 december 2018