Tegels zijn de sfeermakers in de badkamer. Met tegels uit de collectie van Villeroy & Boch creëert u uw eigen sfeer én kiest u voor de meest ideale afwerking van de wanden en vloer in uw badkamer. De unieke, onderhoudsvriendelijke toplaag op deze tegels biedt ook nog eens extra schoonmaakgemak. Benieuwd naar de nieuwe tegelcollectie van Villeroy & Boch? Kom dan naar Sanidrõme!

Urban Jungle: geraffineerde decoratie voor de groene oase thuis

Een stedelijke betonlook in zachte natuurlijke tinten, verlevendigd met insluitsels die doen denken aan ambachtelijk terrazzo, aangevuld met een geraffineerde decoratie met weelderige, exotische planten en schitterend glanzend keramiek in rustige groentinten. Urban Jungle combineert actuele designthema’s en interpreteert deze op verrassend nieuwe wijze. 

URBAN JUNGLE WAND EN VLOER  URBAN JUNGLE DETAIL 092018 

Lightplay: kleur is terug

Naast wit, grijs en crème steken zachte, pastelkleurige tinten opnieuw de kop op in de interieurinrichting. Bijzonder populair: wanden in één kleur, glad of met een fijne structuur en trendy kleurgebruik. Dan blijkt het kleurconcept lightplay uit aardewerken wandtegels met zijn uitgelezen kleurnuances een schot in de roos. Bijzonder hoogtepunt is het nieuwe, poederachtig-zachte oppervlak PowderTouch, die de exclusieve uitstraling van de zeven subtiele tinten nog eens extra accentueert.

LIGHTPLAY DETAIL MOSAIK 082 LIGHTPLAY BAD 082018 v2

Aberdeen: natuursteenlook

In de wand- en vloertegels grijpt het design van de serie Aberdeen terug op het zilvergrijze graniet uit de voormalige steengroeven uit de omgeving van Schotland. 

De vier expressieve kleuren van de vloertegels sluiten aan bij hun natuurlijke voorbeeld, matte oppervlakken met zachte reliëfs maken het gedetailleerde design authentiek en eigentijds. De eveneens matte wandtegels – met hun veel minder uitgesproken granietkarakter – zijn uitsluitend verkrijgbaar in een lichte tint die bij alle vloertegelkleuren past. De afwerking in metaalglazuur laat op het aardewerk interessante mat/glans-effecten ontstaan.

ABERDEEN BAD 092018vb2 ABERDEEN DETAIL WAND 082018

 

 

Publicatiedatum: 25 februari 2019