U vindt bij Sanidrõme altijd de nieuwste tegelcollectie van Sphinx Tegels zoals de Royal Collection Terrazzo. 

De rijke Terrazzo-traditie vindt haar oorsprong in het vijftiende-eeuwse Venetië, waar arbeiders hun terrasvloeren verstevigden én verfraaiden door kiezel of ander natuurlijk materiaal in het verse beton te storten. Door het intensief belopen van de vloer werden de steentjes vanzelf gepolijst en gaven ze steeds meer van hun natuurlijke schoonheid prijs. 
Met Royal Collection Terrazzo brengt Sphinx Tegels een oprechte ode aan dit stukje cultureel erfgoed dat inmiddels onlosmakelijk is verankerd in de Italiaanse kunstgeschiedenis. Deze tegels zijn verkrijgbaar in moderne kleuren zoals black, grey en beton en in verschillende formaten, stroken en mozaïek.

Sphinx Tegels staat garant voor kwalitatief hoogwaardige keramische tegels, die voldoen aan de meest strenge internationale kwaliteitseisen. Duurzaamheid en toegevoegde waarde vormen de uitgangspunten bij de ontwikkeling.

Tegels zijn de ideale afwerking voor wanden en vloeren in de badkamer of toilet én worden perfect verwerkt door de tegelzetters van Sanidrõme!

Terrazzo Black 1 Sphinx Teg Terrazzo L02 

Publicatiedatum: 7 oktober 2019