Sealskin besteedt bij het ontwerpen van douches veel aandacht aan de functionaliteit, zodat het dagelijkse doucheritueel een moment is om echt naar te verlangen. Dit wordt nog eens benadrukt door de lange levensduur en de gemakkelijke reiniging van Sealskin douches. Neem bijvoorbeeld de uitermate populaire serie Sealskin Duka Multi douchewanden: de vormgeving en functionaliteit van deze prachtige douchewanden passen perfect in het minimalistische design en bieden maximaal comfort tijdens het dagelijkse gebruik. En zoals de naam al doet vermoeden kan deze douche eigenlijk altijd een oplossing bieden voor iedere doucheuitdaging… met de Multi heeft Sanidrõme met Sealskin altijd een passende oplossing.

Ontdek de voordelen van douchewand Sealskin Duka Multi:

  • Schoonmaakgemak! Geen onderbreking op het glas door geïntegreerde autoclose scharnieren in de profielen
  • Een even unieke als fraaie ‘soft-touch’ deurknop
  • Voor iedere uitdaging een oplossing en desgewenst ongekende maatwerkmogelijkheden
  • Optioneel met oppervlaktebeschermingslaag, waardoor vuil en kalk minder snel hechten.

Minder vuil en kalk op uw douchewand

Uiteraard wilt u uw douchewand jarenlang mooi houden. Dus is het schoon en kalkvrij houden van het glas van groot belang. Sealskin biedt hiervoor meerdere oplossingen: Sealglas of het innovatieve ProCare. Sealglas is een coating die beschermt tegen kalk, vuil en zeepresten voor extra schoonmaakgemak en een langere levensduur van glazen douchewanden. Sealskin ProCare is de glascoating die één geheel vormt met het glas en daardoor permanente bescherming biedt tegen kalk en vuil. Door de wateraantrekkende eigenschappen zorgt ProCare ervoor, dat het water overvloedig van het glasoppervlak afloopt en de reiniging ervan tegelijkertijd wordt vereenvoudigd. Glanzend, transparant glas is het resultaat, telkens weer.

Maatwerk douchewanden van Sealskin

Sealskin biedt zowel douches met een standaard maatvoering als volledig op maat gemaakte douchewanden aan. Sanidrõme adviseert graag welke doucheoplossing het meest geschikt is voor uw badkamersituatie, rekening houdend met uw wensen. 

Met dit scala aan innovatieve aspecten biedt Sealskin optimaal douchecomfort, een mooie douche en maximaal onderhoudsgemak! Wilt u meer weten? Vraag ernaar bij uw Sanidrõme badkameradviseur

Sealskin duka Multi vouw pe Sealskin duka Multi swingde Sealskin duka Multi inloopd

Publicatiedatum: 31 oktober 2018