Het Nederlandse merk Primabad is al vele jaren een betrouwbare partner van Sanidrõme met kwalitatief hoogwaardige badkamermeubels, een onberispelijke afwerking en goede service. Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design smelten samen in uw perfecte badkamermeubel. Met een breed aanbod aan wastafelbladen, kasten, grepen, spiegels en (hout)kleuren voorziet Primabad in stijlvolle, eigentijdse badkamermeubels voor vele jaren badkamerplezier. 

Primabad Original badkamermeubels

Strak, modern en ongekende vrijheid, de serie Primabad Original is een samensmelting van maatwerk en tijdloos design. Flexibiliteit en functionaliteit komen samen en bieden de mogelijkheid om buiten het boekje te denken. Strakke wastafelkasten met grote, in het oog springende laden zorgen voor een modern aanzicht van het badkamermeubel. De combinatie met doorlopende greeplijsten en optionele LED verlichting maken dit modieuze badkamermeubel compleet.

Primabad Coast badkamermeubels

Stoer en robuust, dat is de badkamermeubel serie Coast van Primabad. Het keramische wastafelblad steekt hoog boven de wastafelkast uit en zorgt voor het kenmerkende stoere aanzicht van deze collectie badkamermeubels. Gecombineerd met een houtstructuur of één van de vele andere corpuskleuren maakt dit het design tot in de puntjes af. Vanzelfsprekend zijn er verschillende greepmogelijkheden om uw badkamermeubel naar eigen smaak te complementeren.

Primabad Blend badkamermeubels

De lijn Blend is er voor iedereen die graag afwijkt van de norm en het avontuur op zoekt. De wastafelkast zorgt voor de speelse “touch” in uw badkamer, terwijl het hoge en strakke wastafelblad het geheel complementeert met een stoere maar volwassen uitstraling. In combinatie met bijvoorbeeld het tipmatic lade systeem is dit een lust voor het oog.

Blend 1000 CustomMade Coast Dreamz 1200 01 Original 1400 01