De vormgeving van keramiek en meubels is tijdloos eenvoudig en de verschillende elementen zijn onderling te combineren tot een heel persoonlijke badkamer. Sphinx Acanto kenmerkt zich door veelzijdigheid en flexibiliteit. Dit uit zich onder meer door de uitgebreide mix aan materialen, keuze in kleuren en het brede assortiment aan wastafels, spoelrandloze Rimfree® closets, bidets etc.

Bij Sphinx kennen ze de behoeften van hun klanten als geen ander. Ze richten zich op innovatieve en praktische oplossingen die oogstrelend zijn en uw leven makkelijker maken. De complete badkamerserie Sphinx Acanto biedt u alles wat u van een moderne badkamer verwacht, en het ontwerp heeft een tijdloze schoonheid. 

De keramische elementen van Sphinx Acanto zijn karakteristiek vormgegeven met zachte, organische vormen en rechte lijnen. Het keramisch assortiment is afgestemd op de wensen van de hedendaagse consument: verschillende wastafelvarianten, waaronder ook wastafels met een dunne rand en – bij sommige modellen – een verdekte overloop. 

Wastafels met verschillende vormen en functies

2017 Bathroom 14 G AcantoSphinx Acanto biedt diverse standaard wastafels met verschillende diepte, met of zonder aflegruimte. De Slim Rim wastafels met de bijzonder dunne randen en licht afgeronde hoeken combineren perfect met de wastafelonderkasten en vormen daarmee een harmonieuze eenheid. Voor de wat kleinere ruimte biedt Sphinx Acanto een ruimtebesparende, ondiepe wastafel. Voor de toiletruimte is er een fontein. De asymmetrische wastafel met afleggedeelte aan de rechterkant biedt zowel in functionele als in esthetische zin bijzondere meerwaarde. Het afleggedeelte ligt iets verdiept in het keramiek, naast de waskom. Het biedt plaats aan toiletartikelen en andere benodigdheden. 

Rimfree® closets 

AcantoDe badkamerserie Sphinx Acanto biedt een wandcloset en staand closet in Rimfree®-uitvoering. Deze closets zijn eenvoudig te reinigen door het ontbreken van een spoelrand en door de gladde, gesloten oppervlakken met verdekte bevestigingen. Ook de zitting draagt bij aan onderhoudsgemak: door de optionele Quick Release-functie is de zitting eenvoudig van het closet te verwijderen voor snel en grondig reinigen.

 

Publicatiedatum: 25 juli 2015