vasco

Al meer dan 270 jaar combineert Villeroy en Boch ambachtelijke precisie, stijl en innovatieve techniek tot badkamercollecties van de hoogste kwaliteit, die uw leven verrijken en u elke dag ontspanning bieden. Wat uw favoriete badkamer stijl ook is, Villeroy en Boch heeft de passende badkamerinrichting voor de realisering van uw droombadkamer. Strak, tijdloos, klassiek, groot of klein.

Een toilet zonder spoelrand is dé trend. Voor optimale hygiëne en met perfecte vormgeving ontwikkelde Villeroy en Boch DirectFlush: de nieuwe generatie toiletten zonder spoelrand. Makkelijk en snel te reinigen dankzij de vlakke spoelrand, én te voorzien van het unieke vuilafstotende CeramicPlus voor extra schoonmaakgemak. 

DirectFlush - voor extra hygiëne en reiniging

DirectFlush toiletten kunnen dankzij hun innovatief design zonder spoelrand, bijzonder snel en grondig worden gereinigd. Het schoonmaken van het toilet wordt nu nog makkelijker, omdat er geen plaatsen meer zijn waar vuil zich kan afzetten. Wel zo fris en gezond! Dankzij de intelligent aangestuurde watertoevoer wordt het toilet snel, gelijkmatig en grondig gereinigd. Deze DirectFlush toiletten kunnen ook spoelen met een minimaal volume en dankzij dit lage waterverbruik bespaart u geld én het milieu! 

CeramicPlus – een speciale keramische laag voor minder vuil

CeramicPlus is de innovatieve vinding voor hygiënische en onderhoudsvriendelijke keramische oppervlakken. Alle vloeistoffen vormen pareltjes en rollen automatisch richting de afvoer. Vuil en kalk hechten zich amper aan het oppervlak en worden direct mee weggespoeld. Dankzij CeramicPlus is schoonmaken dus nog eenvoudiger en er is minder (agressief) schoonmaakmiddel nodig. 

VB flush   VB toilet 

VB DIRECTFLUSH FUNCTION 1     

Vakkundige installatie door Sanidrõme van uw toilet

Naast hoge kwaliteit, extra comfort en schoonmaakgemak is het van essentieel belang dat uw spoelrandloos toilet van Villeroy en Boch vakkundig wordt geïnstalleerd. Bij Sanidrõme kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw toilet vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Het spoelrandloos toilet van Villeroy & Boch verder ontdekken?

Kom dan langs bij Sanidrõme en laat u inspireren in één van onze showrooms! Vind uw dichtstbijzijnde showroom hier.

Ontwerp uw droombadkamer

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief 3D ontwerp, dan ontvangen wij u graag in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies. 

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreed

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij uw Sanidrõme showroom en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek!

Badkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

 

Publicatiedatum: 2 maart 2020