Zonder spoelrand is dé trend voor het toilet. Avento DirectFlush van Villeroy & Boch is zo’n innovatief spoelrandloos toilet dat bijzonder snel en grondig gereinigd kan worden. Voor extra schoonmaakgemak en hygiëne is Avento ook leverbaar met het unieke, vuilafstotende CeramicPlus. In glans of mat wit en meteen superdunne SlimSeat zitting is Avento hét toilet voor de moderne badkamer en toiletruimte.

DirectFlush - voor extra hygiëne en reiniging

VB DIRECTFLUSH kleinDirectFlush toiletten kunnen dankzij hun innovatief design zonder spoelrand, bijzonder snel en grondig worden gereinigd. Het schoonmaken van het toilet wordt nu nog makkelijker, omdat er geen plaatsen meer zijn waar vuil zich kan afzetten. Wel zo fris en gezond! Dankzij de intelligent aangestuurde watertoevoer wordt het toilet snel, gelijkmatig en grondig gereinigd. Deze DirectFlush toiletten kunnen ook spoelen met een minimaal volume en dankzij dit lage waterverbruik spaart u geld én het milieu! 

 

 

VB CERAMICPLUS kleinCeramicPlus – een speciale keramische laag voor minder vuil

CeramicPlus is de innovatieve vinding voor hygiënische en onderhoudsvriendelijke keramische oppervlakken. Alle vloeistoffen vormen pareltjes en rollen automatisch richting de afvoer. Vuil en kalk hechten zich amper aan het oppervlak en worden direct mee weggespoeld. Dankzij CeramicPlus is schoonmaken dus nog eenvoudiger en er is minder (agressief) schoonmaakmiddel nodig. 

 

 

Laat u nader informeren over het spoelrandloze Villeroy & Boch DirectFlush toilet bij uw Sanidrõme showroom. 

Publicatiedatum: 25 februari 2019