De Squaro Infinity douchevloer van Villeroy & Boch is gemaakt van het unieke materiaal Quaryl®. Dit materiaal kan drempelloos overlopen in de badkamervloer en is voorzien van de hoogste antislip-klasse, die bovendien een hoge antislipwaarde behoudt bij gebruik van water en zeep. Mooi én veilig.

Dit jaar heeft de Squaro Infinity douchevloer van Villeroy & Boch een feestelijk tintje. Villeroy & Boch produceert al 25 jaar producten van dit eigen ontwikkelde materiaal Quaryl ® in Nederland. Daarom is deze douchevloer nu aantrekkelijk geprijsd en krijgt u € 50,- korting op de Squaro Infinity. Deze actie loopt van 1 juni t/m 30 november 2018. 

Daarnaast biedt Squaro Infinity het gevoel van een luxe hotelbadkamer bij u thuis. Daarom maakt u nu kans op een luxe hotelovernachting in het NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam bij aankoop van een Squaro Infinity douchevloer tijdens de actieperiode van 1 juni t/m 30 november 2018. 

Maak kennis met dé premium inloopdouche Squaro Infinity van Villeroy & Boch bij een Sanidrõme showroom bij u in de buurt. Ervaar het comfort van een Villeroy & Boch badkamer in uw eigen huis en maak kans om de luxe te ervaren in het NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam. 

 

  

  

Publicatiedatum: 30 april 2018