Met de introductie van elektrische designradiatoren met Blower biedt Vasco nu ook een milieuvriendelijke radiator om de badkamer snel tot de juiste temperatuur te verwarmen. 

Ervaar optimaal warmtecomfort met de nieuwe Vasco Blower 

Naast de vertrouwde designradiatoren heeft Vasco speciaal voor de badkamer een gamma elektrische radiatoren met geïntegreerde Blower ontwikkeld. Deze Blower is beschikbaar op vijf elektrische Vasco badkamerradiatoren en leverbaar in grijs en wit. De Blower werkt met een zichzelf programmerende sturing op basis van aanwezigheidsdetectie en open raam detectie en is volledig conform de Europese norm ECO Design 2018. Met zijn extra warmteafgifte van 1000 watt, zorgt de Blower ervoor dat uw badkamer supersnel de gewenste temperatuur bereikt. 

De Vasco blower heeft ook een bijzonder dun en strak ontwerp waardoor het een mooi geheel vormt met de elektrische designradiatoren uit de reeks Carré bad, Aster, Niva, Iris en Agave. De Blower is de dunste in de markt, waardoor de radiator zo dicht mogelijk bij de wand gemonteerd kan worden. 

Aangenaam, energiezuinig en verantwoord warmtecomfort begint met Vasco.

Maak kennis met Vasco badkamerradiatoren bij een Sanidrõme showroom bij u in de buurt.

Vasco blower detail klein  Agave blower

 

Publicatiedatum: 31 oktober 2018