Vlak ingebouwde douchevloeren zijn dé trend op badkamergebied. Villeroy & Boch speelt in op deze trend met de Squaro Infinity douchevloer. Deze douchevloer biedt douchecomfort, hygiëne en schoonmaakgemak in één.

Squaro Infinity douchevloer

Met Squaro Infinity presenteert Villeroy & Boch een innovatieve douchevloer van het eigen innovatieve premium solid surface materiaal Quaryl®. Deze vlakke douchevloer biedt volledig nieuwe mogelijkheden bij de vormgeving van een badkamer. De minimalistische Squaro Infinity douchevloer is een indrukwekkend voorbeeld van moderne badkamervormgeving: exacte randen en een ultravlakke, randloze vormgeving vormen een echt design hoogtepunt in de badkamer.

Minimalistische vormgeving

Met deze vlakke Villeroy en Boch douchevloer lijkt een badkamer niet alleen groter, het biedt ook meer bewegingsvrijheid. Om de douchevloer goed aan te laten sluiten bij de rest van de badkamer, kunt u kiezen uit vijf verschillende trendkleuren: Antraciet, Grijs, Bruin, Stone White en Crème. Zo kan de Squaro Infinity douchevloer met zoveel mogelijk tegeldesigns worden gecombineerd. Of de douchevloer nu vlak wordt ingebouwd, op de tegels of op een sokkel wordt geïnstalleerd - de Villeroy & Boch Squaro Infinity douchevloer overtuigt in elke badkamer! De Squaro Infinity douchevloer is leverbaar in vele standaard maten en zelfs op maat te maken. Ook als uw badkamer een schuine wand, nis of hoek heeft, kunt u optimaal gebruik maken van uw hele vloeroppervlak.

Extra comfort en hygiëne door Quaryl®

Het voordeel van het materiaal Quaryl® is dat het oppervlak voldoet aan hoogste antislip-klasse C, hierdoor is de douchevloer uiterst veilig. Bovendien voelt het materiaal warm aan de voeten en is de vloer extra hygiënisch. Ook de comfortabele, drempelloze instap van deze Villeroy & Boch inloopdouche beperkt het risico op vallen. Door het poriënvrije oppervlak krijgen vuil en afzetting nagenoeg geen kans en is het zeer gemakkelijk schoon te houden.

Bent u geïnteresseerd in de Villeroy & Boch Squaro Infinity douchevloer? Vraag ernaar bij uw Sanidrõme badkamerspecialist.

SQUARO INFINITY MGB M2D11 I SQUARO INFINITY CREME CF006  


 

Publicatiedatum: 25 februari 2019