In de eenvoud van de kleuren werkt de diversiteit van vormen.

De minimalistische interieurstijl heeft zich sinds de vroege jaren 1990, toen hij populair werd, in veel details verder ontwikkeld. Vandaag de dag trekt de creatieve uitwerking van de oppervlakken veel meer aandacht. Vooral bij sobere ton sur ton vormgevingen plaatsen subtiele vormen en motieven mooie accenten. Het zijn deze details die ruimten iets bijzonders geven.

De tegelserie SPOTLIGHT legt het accent op interessante combinaties en formaten. Een vloerbedekking met de formaten 80 x 80 cm en 40 x 80 cm ontplooit bijvoorbeeld al door het voegenbeeld een optisch interessante werking. Tegelijkertijd levert deze combinatie een harmonisch en royaal totaalbeeld op. Bovendien kunnen matte en glanzende oppervlakken elkaar stijlvol afwisselen.

Het royaal opgezette wand- en vloerconcept biedt zowel een warmere als een koelere kleurenwereld, die vormgevingsideeën bieden voor bijna elke – particuliere of openbare – ruimte. Het wandconcept – dat ook groot formaat tegels van 40 x 120 cm omvat – wordt decoratief aangevuld door een aantrekkelijke platina decorstrip, die extra moderne elegantie aan de interieurinrichting verleent. Eveneens zeer decoratief zijn de strokenmozaïeken voor wand en vloer.

Details

Bij de uitgewerkte details gaat de aandacht vooral uit naar de afzonderlijke decors NATURAL TRACES. Zij doen denken aan stenen oppervlakken met subtiele natuurlijke sporen. Als mooie blikvanger kunnen ze vrij worden geintegreerd in de wandaankleding.

 

     

Publicatiedatum: 2 mei 2018