vasco

Bette is specialist in baden en douchebakken van geëmailleerd staal. 
Op basis van de natuurlijke grondstoffen glas, water en staal vervaardigt Bette een veelvoud aan vormen, afmetingen en kleuren. De Bette baden en douchebakken worden veredeld met een glasachtige beschermingslaag, dat beschermt tegen vuil, stof en schimmelvorming.

Een vrijstaand bad geeft uw badkamer een exclusieve uitstraling. Met de baden van Bette kunt u kiezen uit verschillende stijlen en vormen én diverse (bicolour) kleuren. Bette baden zijn van hoogwaardig geglazuurd titaanstaal en daarmee duurzaam, krasvast en extra hygiënisch. Dankzij optimale warmtegeleiding van dit unieke materiaal bent u verzekerd van een heerlijk warm bad, ook bij de nek en de randen. 

Genieten van de warmte van Bette baden

Als u uw hoofd en nek op de badrand van Bette baden laat rusten, voelt u een weldadige warmte. Door het grote warmtegeleidingsvermogen van het metaal warmt het badwater automatisch de hele badkuip op. Een zeer aangename ervaring! Daar komt bij dat het materiaal 100% natuurlijk, onderhoudsarm en blijvend krasvast is. Het assortiment baden bestaat uit vele modellen voor zowel inbouw als vrijstaande plaatsing. Desgewenst kunnen Bette baden ook op maat geleverd worden.

Bette lux   Bette pond

Vakkundige installatie door Sanidrõme van uw bad

Naast een exclusieve uitstraling en kwaliteit is het van essentieel belang dat uw bad van Bette vakkundig wordt geïnstalleerd. Bij Sanidrõme kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw bad vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Een vrijstaand bad van Bette eens bewonderen?

Kom dan langs bij Sanidrõme en laat u inspireren in één van onze showrooms! Vind uw dichtstbijzijnde showroom hier.

Ontwerp uw droombadkamer

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief 3D ontwerp, dan ontvangen wij u graag in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies. 

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreed

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij uw Sanidrõme showroom en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek!

Badkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

 

Publicatiedatum: 19 februari 2020