U heeft misschien al ideeën omtrent uw meest ideale badkamer ontwerp? Middels de badkamerplanner nodigen wij u uit online badkamer ontwerpen te maken om zo alvast uw badkamer ideeën voor uzelf te visualiseren.

Hoe uw badkamer er straks uit komt te zien, is enerzijds een kwestie van smaak. Misschien houdt u van strak en modern of toch meer van een romantisch, klassieke uitstraling. Anderzijds is het ontwerp afhankelijk van de beschikbare ruimte en vaste gegevens, zoals ramen, deuren en eventuele schuine kanten. Uiteindelijk streven we eraltijd naar dat het ontwerp u maximaal gebruikersgemak en comfort biedt.

Ontwerp zelf uw badkamer

Misschien heeft u al ideeën hoe uw nieuwe badkamer of toilet eruit moet komen te zien? Met behulp van de online badkamerplanner (zie viplan.visoft.de/sanidrome) kunt u alvast zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. U kunt uw badkamerontwerp vervolgens mailen naar Sanidrõme ter Laak.

Wij laten u in onze showroom graag zien wat er nog meer mogelijk is in uw badkamer om samen te komen tot het meest ideale badkamerontwerp.