Luxalon

Luxalon plafondsystemen; de kroon op iedere badkamer

Luxalon Plafondsystemen is een Nederlands bedrijf wat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een mooi afgewerkt plafond dat altijd perfect bij iedere ruimte en wens past. Met een plafond van Luxalon in uw nieuwe badkamer kiest u voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Naast de lange levensduur zijn de plafonds gemaakt van 90% gerecycled aluminium. Kortom: uitstekende plafondsystemen die de kroon zijn van iedere badkamer.

Het meest ideale badkamer plafond

Met een aluminium Luxalon plafond in uw badkamer bent u verzekerd van kwaliteit. Een Luxalon plafond is namelijk vochtbestendig en daarmee uitermate geschikt voor vochtige ruimten. Aluminium Luxalon plafonds zijn strak, sierlijk en elegant én verkrijgbaar in diverse kleuren, finishes en breedtes. Dit biedt een scala aan mogelijkheden voor iedere badkamerstijl. Bovendien kunnen overal in een Luxalon plafond spots worden ingebouwd, zodat u uw badkamer sfeervol kunt verlichten met voldoende licht, daar waar u het nodig heeft. Door het subtiele lijnenspel van een Luxalon plafond oogt de badkamer ook nog eens groter.

Waarom kiezen voor een aluminium Luxalon plafond?

Sanidrõme Thijssen zet de voordelen van een aluminium plafond in uw badkamer graag voor u op een rij:

  • Vochtbestending en onderhoudsvrij
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Overal in het plafond kunnen LED spots, bluetooth speakers en ventilatie worden ingebouwd
  • Alle leidingen worden onzichtbaar weggewerkt boven het plafond
  • Duurzaam van 90% gerecycled aluminium
  • Een aluminium plafond past qua maat en stijl perfect in alle badkamers

Logisch dus dat Sanidrõme Thijssen een aluminium Luxalon plafond voor uw badkamer adviseert. Bovendien wordt uw aluminium plafond van Luxalon meteen in uw nieuwe badkamer gemonteerd door de vakmensen van Sanidrõme Thijssen.

Bekijk de Luxalon badkamerplafonds bij Sanidrõme Thijssen

Benieuwd naar de mogelijkheden met een stijlvol plafondsysteem van Luxalon? Bij Sanidrõme Thijssen vindt u volop inspiratie in verschillende badkameropstellingen met deze badkamerplafonds. Maak een afspraak met onze badkameradviseur voor advies op maat.

Alle Sanidrõme showrooms