Het is niet voor niets Sanidrõme’s private label: Xclusive badkamermeubels. Een zeer complete collectie badkamermeubels, waarbinnen een enorme diversiteit in materialen en kleuren zijn vertegenwoordigd. Xclusive badkamermeubels worden op uw wensen en maat gefabriceerd, of dat nu op design is gericht, praktisch met maximale opbergruimte of sfeervol met warme tinten en voelbare structuren is, u bepaalt het zelf. Bent u benieuwd naar de collecties van Xclusive badkamermeubels? Laat u dan eens inspireren in een van de Sanidrõme showrooms. 

Een metamorfose van uw badkamer

Bent u van plan om uw badkamer onder handen te nemen? De Xclusive badkamermeubels bieden u alle mogelijkheden om uw badkamer een complete metamorfose te geven. Er zijn ontzettend veel combinatiemogelijkheden zodat u uw badkamer geheel naar uw persoonlijke wensen kunt inrichten. Combineer de Xclusive badkamermeubels ook met de tegels uit het Xclusive assortiment. Unieke en moderne tegels, die voor de finishing touch zullen zorgen. 

Maatwerk

Geniet van een exclusief badkamermeubel op maat gemaakt voor uw badkamer. Maatwerk is bij ons standaard, samen met u ontwerpen wij een op uw wensen afgestemd badkamermeubel.  

005 b2 BTB SD Showroom 45 C

Interesse in een badkamermeubel van Xclusive?

Ga dan langs bij een Sanidrõme showroom of bezoek op afspraak de showroom van de fabrikant.  

 

Publicatiedatum: 1 januari 2019