8,9 gemiddelde
beoordeling
97% beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Inrichting showroom 9
Assortiment 10
Personeel (verkoop) 10
Kennis en informatie 10
Advies/ontwerp/offerte traject 10
Prijs/kwaliteit verhouding 9
Levertijd 10
Personeel (monteurs) 10
Vakmanschap 10

08-04-2020
Wim uit Deurne

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Nieuwe badkamer van Thijssen Deurne is zeer mooi en geweldig afgeleverd.”
Het heeft 3 weekjes geduurd maar zonder gedoe en dergelijke. Badkamer ziet er prachtig uit, voorzien van de luxe die we hadden uitgekozen. Grootse complimenten aan de werklieden van tegelzetten, loodgieterswerk en Electra. Maar ook vanaf het begin bij het kiezen van ontwerp. We zijn geweldig geholpen en geadviseerd door Mireille. Echt iemand met verstand van badkamers en sanitair. Bedankt. Wim van den Eijnden en Henry Croqué. Deurne

03-04-2020
Ben van de Ven uit Milheeze

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Mijn ervaring met Sanidrõme Thijssen is in 1 woord: Top.”
De ontvangst en uitleg in de showroom beviel ons al meteen. De uitvoering van de nieuwe badkamer is allemaal vlot verlopen. Het begon al goed met het stofvrij slopen van de oude badkamer, inderdaad stofvrij. De tegelzetter, de loodgieter en de elektricien deden hun werk uitstekend evenals de leiding en de nacontrole over het geheel.

16-11-2019
Hetty uit Deurne

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Blij😀”
Onze badkamer is een plaatje geworden. Prachtig om te zien, zeer praktisch in het onderhoud en een heerlijke plek om te vertoeven. Helemaal blij met het prachtige sanitair en hoe voorspoedig alles tijdens de bouw met de jongens is verlopen. Maar ook met al mijn bezoekjes vooraf aan de winkel. Heel erg fijn al die de persoonlijke aandacht en het geweldige meedenken van Mireille😀

25-05-2019
Vermeulen uit Kronenberg

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goede service en vakkundig, vriendelijk personeel!”
Goede service, alles in goed overleg. Fijn advies en we werden meteen begrepen met wat we wilde. Personeel werkt netjes en vakkundig en gaven zonodig advies. We genieten van een prachtig geheel gerenoveerde toiletruimte en badkamer. Dank jullie wel!!! Familie Vermeulen/Huijs

26-02-2019
Wil uit Deurne

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Prima advisering: er wordt goed meegedacht om het optimale uit de ruimte en het budget te halen. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Geen vraag is te veel en de rommel tijdens de verbouwing wordt enorm goed in de hand gehouden. Goede organisatie en planning. De werkzaamheden sluiten erg goed op elkaar aan, waardoor de hele verbouwingstijd tot een minimum wordt beperkt.

20-01-2019
Jan en Nellie uit Wanroij

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Aanpassing van onze badkamer is naar volle tevredenheid verlopen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en mee gedacht. Die werden vlot op papier gezet zodat we snel konden terug koppelen. Het is een mooi nieuw gedeelte geworden die perfect aansluit bij het oude. Fijne en deskundige mensen om mee samen te werken

11-12-2018
Mieke uit Asten

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Prettig bedrijf. Alles goed geregeld.

30-10-2018
Pieter uit Deurne

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”
Exact gewerkt binnen het voorgestelde schema van 3 weken, met respect voor de planning, nauwelijks een moment dat er ruimtes vielen in de voortgang, hoogwaardige materialen en vrolijke vaklui die wisten hoe het aan te pakken!! Chapeau!!

12-07-2018
Ed uit Helmond

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”
Zeer vriendelijk. Correcte en leuke behandeling. Doen wat ze beloven. En veel is mogelijk. Ook voor de kleinere installaties.

17-06-2018
Sander en Frijanne uit Asten

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Vakkundig advies, denkt goed mee. Installatie snel en vlekkeloos

22-03-2018
Mario en Paula uit Deurne

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
De badkamer is super geworden, heel tevreden over de service.

29-11-2017
Chantal uit Asten

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Wat een fijn bedrijf met veel kennis van zaken en heel service gericht. Wij zijn zeer tevreden!

01-10-2017
Peter uit Asten

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”
Goed advies strakke planning goed georganiseerd wat ze afspreken komen ze ook na.tijdens instalatie badkamer dagelijks overleg wat er gedaan wordt. Top bedrijf zeker aan te raden.

29-09-2017
Arnold uit Sterksel naar Heeze

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Zeer tevreden en allemaal prettige mensen om mee om te gaan

14-07-2017
M. uit Roggel

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”
zeer vakkundig en correct advies

01-06-2017
Twanny uit Deurne

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Blij met onze nieuwe badkamer Allereerst werd alles keurig afgeplakt en beschermd . Hak en breekwerk zonder uren poets door goede afzuiginstallatie. Probleem met een bad dat stukgevallen was op de fabriek werd meteen opgelost kunnen nu zelfs 5 centimeter ruimer badderen.En bijna alles binnen de afgesproken tijd af.Alles wordt gewoon uit handen genomen en geregeld kost wel wat maar,dan heb je ook wat Kortom uiterst tevreden .

05-05-2017
Fam. uit Helmond

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Wij zijn erg tevreden over de deskundigheid, de service, de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat. Voor onze badkamer met veel schuine wanden is een vindingrijk concept bedacht waardoor de ruimte optimaal is benut. Vriendelijke en behulpzaam personeel!

12-03-2017
Joke uit Vlierden

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Vriendelijk en service gericht. Mooie materialen met een goede verhouding in prijs en kwaliteit.

03-03-2017
Dennis uit Landhorst

4,0
Aanbevelen? Nee
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“2 sterren: slechter dan verwacht”
wij hebben een slechte ervaring met Sanidrome Thijssen te Deurne. met name de nazorg is triest te noemen, maar ook de renovatie op zich verliep niet geheel vlekkeloos. Tijdens besprekingen vragen we of de achterwand van beide toiletten van steen gemaakt kan worden, en dan betegelen in plaats van gipsplaat met tegels erop. "nee dat doen wij nooit, met stenen naar boven sjouwen is toch niet van deze tijd? " Een concurrent deed dat 2 jaar geleden al zonder dat we het vroegen en dat is gewoon veel degelijker. Het zou volgens hun net zo massief klinken als met steen. Mooi niet, een irritante klankkast als gevolg. Meerdere fouten gemaakt in de badkamer zodat er meerdere keren tegels uit het nieuwe tegelwerk weer vervangen moesten worden. Een bad dat beschadigd raakt tijdens de renovatie werd amateuristisch dicht gesmeerd en dat pas nadat wij het gemeld hadden( deze "reparatie" maakte het alleen nog maar lelijker) en pas na aandringen onzerzijds werd hier een speciaal bedrijf voor ingehuurd om het zo goed mogelijk weg te werken. In het toilet beneden mislukte telkens een L vormige tegel bij het raam, het dunne stukje brak steeds omdat het gewoonweg te dun was. De tegelzetter zegt "ik heb het nu al een paar keer geprobeerd maar het gaat steeds stuk" Toen heeft hij het dichtgesmeerd met voegsel, de breuk bleef uiteraard zichtbaar. Op ons aandringen is het vensterbankje eruit gehaald om zodoende meer ruimte te creeren en voila toen ging het wel. Anders hadden we maar moeten leven met die 2 breuken links en rechts onder het raam. Binnen een jaar laat de toplaag van een van de lades van het badkamermeubel los (krult op) We bellen ze om dit te melden, eerste reactie is "ja het is een showroommodel" Ja en? Is daar geen garantie op? We hebben inderdaad een paar showroommodellen in onze toilet en badkamer. Anders was het al helemaal niet te betalen, want ook de prijs mét showroommodellen lag beduidend hoger dan de concurrent waar we krap 2 jaar eerder een badkamer en toliet lieten renoveren. We moesten na een tijdje de lade brengen en ze zouden hem herstellen. dat is ook prima gebeurt. Maar tijdens het uitnemen van de lade zien we dat er geen aardklem is aangebracht aan de waterleiding, de draad hangt los uit de muur. Dit telefonisch doorgegeven en weer een lauwe reactie. Toen de lade klaar was, was de mededeling "er ligt ook een aardklem klaar" Dus, je vergeet als installateur een aardklem aan te brengen, en zegt zonder schaamte zet hem er zelf maar op. De renovatie kostte ruim €15000, om over de veiligheid nog maar te zwijgen?! In de tussentijd ontstaan er in het aparte toilet scheuren in de voegen van het tegelwerk, dit valt gewoon op de grond. Dit is gemeld in de showroom met foto's bij het afhalen van de lade op 6 januari 2017.Tijdens dit schrijven nu al 2 maanden een lelijk toilet, want het is nog steeds niet opgelost door de firma Thijssen. Na een hevige telefonische discussie met Thijssen belt de tegelzetter op een woensdagavond en zegt op vrijdag terug te bellen om eventueel de maandag of dinsdag erop te komen voor de reparatie. Deze tegelzetter heeft niet meer teruggebeld. Een laatste mail waarin we voorstellen nu eens voor vrijdag 3 maart te komen met een oplossing wordt gewoonweg niet beantwoord. Wij zijn echt geen "klant is koning mensen", we hebben ook steeds tijdig de facturen betaald maar als de rekening voldaan is ben je kennelijk al snel te lastig.

22-12-2016
José uit Helmond

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Super goed bedrijf , als er iets is ,denken ze mee en lossen het op. Goed personeel, weten waar ze mee bezig zijn . Ruimen alles netjes op als ze gaan .

24-09-2016
Tjeu uit Deurne

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Zowel in de voorbereiding, de offertefase en in de uiteindelijke keuze hebben we veel deskundig advies gekregen en hebben we toch zonder druk onze eigen keuze kunnen bepalen. Ook over de uitvoering, door het deskundig en vriendelijk, personeel zijn we erg te spreken. Ons eindoordeel is dus heel erg positief.

05-08-2016
coby uit helmond

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”
een metamorfose van mijn toilet, in een woord geweldig dank jullie wel,voor de geweldige service,ik ben er heel blij mee.

14-06-2016
Petra uit Venray

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Alles is prima verlopen van begin (verkoop) tot het eind (oplevering). Wij bevelen Sanidrome Thijssen zeker aan.

18-05-2016
Oscar uit Deurne

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”

05-02-2016
Jose uit Helmond

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”
Super ontvangst in de showroom, veel kennis van zaken. Duidelijk uitleg, en super netjes alles gemaakt. Breekwerk werd met afzuiging gedaan zodat niet je hele huis onder de pof komt. helemaal geweldig