De fijnste details van het douchen met Sealskin douchewanden

Zoveel mensen, zoveel douchewensen. Daarom biedt Sealskin een royaal assortiment douchewanden. Inloopdouches, douchecabines, douches met een uitgesproken of een bijna onzichtbaar profiel. Standaard of volledig op maat, als u of de situatie daar om vraagt. Elke doucheoplossing is afgewerkt met oog voor detail. Want meer gebruiksgemak en comfort zitten altijd in details. Op dat punt maakt Sealskin het verschil. Sanidrõme van de Ven adviseert u graag over de mogelijkheden met Sealskin.

Soho® douchewanden van industrieel design

Deze serie douchewanden van Sealskin is geïnspireerd door de industriële interieurstijl en is kenmerkend door de zorgvuldig gekozen details, zoals de strakke, zwarte lijnen en de zichtbare bouten. De Soho® douches zijn beschikbaar in verschillende opstellingen zoals een douchewand voor een inloopdouche en als douchecabine met draaideur of schuifdeur voor in een nis of als hoekopstelling met zijwand.

Pura 5000 douches voor de perfecte sfeer

Bij deze serie douchewanden zit de essentie in de details. Eenvoudig te reinigen door de glasvlakke scharnieren en met keuze uit maar liefst zeven trendy scharnier- en greepkleuren voor een badkamerinrichting die perfect past bij uw persoonlijke wensen. Bovendien is deze stijlvolle douche van Sealskin voorzien van slimme techniek, waardoor de douchedeur soepel opengaat en de laatste paar centimeters vanzelf naadloos sluit. Verkrijgbaar in allerlei standaard varianten én volledig maatwerk.   

Maatwerk douchewanden van Sealskin

Voor iedere situatie is een passende Sealskin maatwerk douche, douchewand of douchecabine. Groot of klein, (recht)hoekig of rond, profielloos of met stevige greep(lijst) in helder of gekleurd glas, met draai-, nis- of schuifdeuren, voor op een douchebak, douchevloer of badrand, een gesloten douchecabine of open als trendy inloopdouche.

Met Sealskin kan Sanidrõme van de Ven u dit allemaal aanbieden. Douchewanden in standaardmaten en ook in maatwerk met aanpassingen in hoogte, breedte, schuinte of een uitsparing naar uw wens. Tel daar de ruime keuze profielkleuren en glassoorten bij op en u begrijpt meteen dat met Sealskin bijna elk douche idee uitvoerbaar is.

Jarenlang genieten van uw Sealskin douchewand

Uiteraard zijn Sealskin douchewanden van de hoogste kwaliteit veiligheidsglas. Optioneel kunnen Sealskin douchewanden worden voorzien van een ProCare of Sealglas coating voor bescherming tegen kalk en vuil voor extra schoonmaakgemak en een langere levensduur van uw glazen douchewand(en).

Vakkundige installatie van uw Sealskin douchewand

Naast productkwaliteit en stijlvol design is het van essentieel belang dat uw Sealskin douchewand(en) vakkundig wordt gemonteerd. Bij Sanidrõme van de Ven kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw badkamer vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Bekijk de douchewanden van Sealskin bij Sanidrõme van de Ven

Benieuwd naar de doucheoplossingen van Sealskin? Bij Sanidrõme van de Ven vindt u verschillende badkameropstellingen met een Sealskin douche. Kom langs en laat u uitgebreid inspireren en adviseren in onze showroom. Maak hiervoor een afspraak met onze badkameradviseur. Graag tot ziens.

publicatiedatum: 17 aug 2022

Bel naar de showroom

Alle Sanidrõme showrooms