Hansgrohe heeft een innovatieve douchestraal ontwikkeld, PowderRain genaamd. Krachtig en zacht tegelijk. Fluisterstil en spatarm. Laat u omhullen door het water en geniet intens van deze verkwikkende noviteit.

Wie weet geniet u binnenkort van deze ultieme douchesensatie, want we gaan er namelijk 1 weggeven. Like onze Sanidrõme Facebook-pagina, doe mee met onze Facebook winactie en maak kans op een hansgrohe showerpipe met PowderRain!

Krachtig en zacht, spatarm en fluisterstil

De innovatieve hansgrohe PowderRain straal is zeer veelzijdig: krachtig en zacht tegelijk. Dit komt doordat het water over 6x zo veel straalgaatjes wordt verdeeld. Hierdoor ontstaat een heel volle waterstraal die krachtig genoeg is om de haren uit te spoelen en zacht genoeg is om heerlijk ontspannen te douchen. Het water van de hansgrohe PowderRain straal spat niet van de huid af en blijft langer op de huid liggen. Hierdoor lijkt de douche warmer, alsof u helemaal omhuld bent door water! Extra fijn bij bijvoorbeeld open inloopdouches. Ook spat het water niet op de grond. Het water stroomt rustig naar de afvoer. U kunt de kraan zelfs een graad kouder zetten: ook nog eens goed voor milieu en portemonnee! Bijkomend voordeel van de hansgrohe PowderRain douchestraal, is dat deze tot 20% stiller is dan iedere andere douchestraal voor het optimale wellness gevoel thuis. Kom volledig tot rust met hansgrohe PowderRain!

Doe mee met de hansgrohe PowderRain winactie

U maakt nu bij Sanidrõme kans op een hansgrohe showerpipe met PowderRain als u meedoet aan onze Facebook winactie. Meedoen kan t/m 25 november 2018. Wacht niet langer, ga naar onze Facebookpagina, like het winactiebericht en vertel ons in een reactie onder dat bericht waarom u graag een hansgrohe showerpipe met PowderRain wil winnen. De winnaar wordt in week 48 via Facebook bekendgemaakt.