8.9

Naast de vele praktische voordelen die een badmeubel met zich meebrengt, is het ook een belangrijk en vaak groot element in uw badkamer. Door het vrijwel dagelijkse gebruik van de wastafel worden de kastjes van een badmeubel intensief gebruikt. Wij helpen u graag om dit element af te stemmen op uw wensen en behoeften en tegelijkertijd op uw badkamerstijl.

Voor elke ruimte een passend badmeubel

Badmeubels worden voornamelijk gebruikt als extra opbergruimte voor bijvoorbeeld toiletspullen en handdoeken en zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs en afmetingen. Kiest u voor een landelijke en romantische stijl? Of gaat uw voorkeur uit naar een strak en modern design? Wat uw wensen ook zijn, bij Sanidrõme vindt u een ruim assortiment aan diverse soorten badmeubels, zoals wastafelkasten, badkamerkasten en spiegelkasten. Voor zowel de grote als kleinere badkamers!

Maak een afspraak in een van onze showrooms!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Sanidrõme van den Buijs voor u kan betekenen? Wilt u bijvoorbeeld meer weten over onze installatiewerkzaamheden of naar de mogelijkheden van een volledige badkamer op maat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs in onze showroom. Daar vindt u tevens de laatste editie van ons magazine, "BadkamerBreed": één magazine voorzien van de laatste tips, trends en boordevol inspiratie voor uw badkamer!

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.