8.9

De elektra in vochtige ruimten zoals een badkamer vragen om een nauwkeurig ontwerp en de keuze voor veilige materialen. Sanidrõme kan alle elektra zorgvuldig voor u aanleggen, afgestemd op uw specifieke wensen en met een optimaal comfort. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van elektra in uw badkamer? Kom dan eens langs in een van onze showrooms en laat u adviseren door onze badkameradviseur!

Praktisch en energiebesparend

Op het gebied van elektra vindt u verschillende mogelijkheden bij Sanidrõme; mogelijkheden die allemaal bijdragen aan een verhoogd comfort. Denk aan een bewegingssensor waardoor de verlichting vanzelf aan en uit gaat. Dit is niet alleen praktisch maar ook nog eens hygiënisch en energiebesparend. Wilt u echt maximaal kunnen genieten en tijd doorbrengen in uw badkamer? Overweeg dan voor een inbouwradio met luidspreker en docking station voor uw smartphone. Dankzij de diverse afdekramen kunt u de kleur en het materiaal van de elektra helemaal afstemmen op uw persoonlijke badkamerstijl.

Laat u inspireren!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Sanidrõme van den Buijs voor u kan betekenen? Wilt u bijvoorbeeld meer weten over onze installatiewerkzaamheden of naar de mogelijkheden van een volledige badkamer op maat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs in onze showroom. Daar vindt u tevens de laatste editie van ons magazine, "BadkamerBreed": één magazine voorzien van de laatste tips, trends en boordevol inspiratie voor uw badkamer!

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.